• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

Een moment geduld aub..

Opties en foto op canvas effecten

Wij halen het beste uit uw foto!

Hier vind je alle foto op canvas effecten die wij aanbieden. Je kunt kiezen uit een normale foto op canvas (geen effect), een fotocollage op canvas, popart, een meerluik canvasdoek, een canvasfoto met kleuraccent, zwart en sepia. Heb je naast deze effecten een ander grafisch verzoek, dan kun je het beste contact opnemen met ons via het foto op canvas contact formulier.

Direct bestellen

 

Foto op canvas zonder effect

foto op canvas kleur

Bij dit effect wordt er geen grafische bewerking uitgevoerd op je aangeleverde foto. Uiteraard optimaliseren wij je digitale foto wel voor het beste resultaat. Je hoeft dus alleen een foto aan te leveren die je graag op canvas doek wilt laten printen. Door ons simpele bestelsysteem is het bestellen eenvoudig en indien er problemen zijn met je foto wordt er altijd contact met je opgenomen.

Direct bestellen

 

Fotocollage op canvas

fotocollage op canvas

Een collage is mogelijk indien je tussen de 4 en 16 verschillende foto's bij ons aanlevert. Onze studio maakt vervolgens een speels en stijlvol ontwerp voor je, waarbij alle foto's op één canvas doek staan. Onze studio stuurt je altijd een voorbeeldje per e-mail ter goedkeuring alvorens het printen begint. Hierop kun je altijd een aanpassing laten toepassen zodat je zelf tevreden bent. Deze aanpassing kan bijvoorbeeld betrekking hebben op het verwisselen van foto's of op de indeling van de collage. De kosten voor het ontwerpen van een collage bedragen € 10,-. Na je goedkeuring gaan we uw foto canvas collage printen en versturen. De officiële levertijd gaat in nadat wij uw goedkeuring hebben ontvangen. Als je niet tevreden bent over het ontwerp, dan kun je je bestelling uiteraard annuleren. Wij brengen dan alleen de kosten van het ontwerp van je foto op canvas collage in rekening.

Fotocollage bestellen

 

Popart

foto op canvas pop-art

Andy Warhol is de absolute koning van de pop art. Deze Amerikaanse grafische kunstenaar ontwierp vlakke en contrastrijke schilderijen van bekende personen of objecten. Onze studio ontwerpt nu op gelijke wijze pop arts van je kind, familie of gezin. Ook bij objecten is een pop art effect mogelijk. Dit abstracte effect is een garantie voor een unieke eye catcher aan de muur. Het aantal vlakken op de pop art en de kleuren kun je aangeven tijdens het bestellen. De kosten van het pop art effect is € 30,- per aangeleverd gezicht of object. Onze studio stuurt je altijd een voorbeeldje per e-mail ter goedkeuring alvorens het printen begint. Na je goedkeuring gaan we de pop art foto op canvas printen en versturen. De officiële levertijd gaat in nadat wij je goedkeuring hebben ontvangen. Als je niet tevreden bent over het ontwerp, dan kun je je bestelling uiteraard annuleren. Wij brengen dan alleen de kosten van het ontwerp van pop art in rekening.

Direct Bestellen

 

Foto op canvas met kleuraccent

foto op canvas met kleuraccent

Een foto op canvas met kleuraccent effect houdt in dat u een normale kleuren foto bij ons aanlevert en onze studio afdeling er vervolgens een zwartwit of sepia foto van maakt. Binnen dit ontwerp geeft u tijdens het bestellen aan welk gedeelte van de foto een kleuraccent moet krijgen. Bijvoorbeeld een stropdas, schutting, bord of bloem. Dit kan eigenlijk alles zijn. De kosten van dit effect zijn € 10,-. Onze studio stuurt u altijd een voorbeeldje per e-mail ter goedkeuring alvorens het printen begint. Na uw goedkeuring gaan we uw doek printen en versturen. De officiële levertijd gaat in nadat wij uw goedkeuring hebben ontvangen op het ontwerp. Als u niet tevreden bent over het ontwerp, dan kunt u uw bestelling uiteraard annuleren. Wij brengen dan alleen de kosten van het ontwerp in rekening.

Direct Bestellen

 

Meerluik foto op doek

Uw foto verdeeld over meerdere canvasdoeken geeft een bijzonder effect aan uw muur. En hoewel je foto zich bij een meerluik over 2 of meer afzonderlijke doeken uitstrekt, sluiten de luiken aan de voorkant toch 100% naadloos op elkaar aan. Ga voor meer informatie naar onze drieluik op canvas pagina.

Meerluik Bestellen

 

Zwart wit canvas doek

foto op canvas zwart wit

Wil je een moderne en strakke uitstraling? Bestel dan een zwart-wit foto op doek. Onze ontwerpers zetten je kleurenfoto geheel kosteloos om in een zwart-wit foto. 

Zwart-wit Canvas bestellen

 

Sepia canvas foto

foto op canvas sepia

Indien je jouw kleuren foto wilt laten veranderen in een sepia foto, dan kun je dit aangeven tijdens het bestelproces. Dit is volledig gratis. Onze studio gebruikt een fijn sepia filter van hoge kwaliteit. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een perfecte sepia foto op doek. Foto's die een sepia tint hebben, zien er erg stijlvol en klassiek uit. Een sepia tint is namelijk een soort goudgele tint waardoor het foto schilderij een effect van veroudering krijgt, zoals ook te zien is bij oude analoge foto's.

Direct Bestellen

 

Het bestellen van een canvas foto effect is heel eenvoudig. Mocht je toch nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar info@fotoopcanvas.nl