• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

Een moment geduld aub..

Foto op canvas voor buiten

foto op canvas buiten

 

Een foto op canvas voor buiten is hartstikke leuk om een tuin mee op te vrolijken. Er zijn natuurlijk veel manieren om je tuin te versieren. Bloemen mogen natuurlijk niet ontbreken, maar is het niet super leuk om er ook een persoonlijke decoratie aan toe te voegen? Met een foto op canvas kun je jouw schutting, schuur of balkon versieren. Met een favoriete foto op canvas afgedrukt wordt je tuin een stuk leuker.

 

Een vrolijke tuin met een foto op canvas voor buiten

Wanneer je een mooie decoratie in je tuin wilt plaatsen, wil je natuurlijk wel goede kwaliteit. Het product moet het liefst bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De doeken van FotoOpCanvas.nl zijn dan ook erg stevig en kunnen prima tegen harde wind, stortbuien en felle zon. Ook zal de print van jouw keuze niet snel verkleuren of vervagen. Het doek wordt namelijk voorzien van een UV-print. Een andere benaming voor een foto op canvas voor buiten, is een tuinposter. Tuinposters worden namelijk van hetzelfde materiaal gemaakt als canvasdoeken voor buiten. Waar een canvasdoek op een frame wordt gespannen, kun je een tuinposter gewoon ophangen. Het frame van een canvasdoek is gemaakt van hout. Hout is een natuurproduct en kan bijvoorbeeld gaan uitzetten als gevolg van de weersomstandigheden. Zo lang mogelijk genieten van jouw foto op canvas voor buiten? Hang hem dan onder een afdakje.

Meest populaire formaten canvas voor buiten

Tuinposter 60x40

Direct bestellen 60x30 cm € 23,95

Tuinposter 100x75

Direct bestellen 90x60 cm € 38,95

Tuinposter 150x100

Direct bestellen 150x100 cm € 76,95

 

Opties

Heb je jouw favoriete foto uitgekozen? Dan kun je er eventueel ook nog een ophangsysteem bij bestellen. Op deze manier kun je makkelijk jouw foto op canvas ophangen. Er wordt een handleiding bij geleverd, zodat je het makkelijk én snel klaar hebt en kunt genieten van je prachtige foto. Dit ophangen is erg makkelijk en zelfs met twee linkerhanden gaat dit lukken.
Je kunt helemaal zelf kiezen hoe groot jouw foto op canvas voor buiten wordt en welke foto er op komt. Kies je voor een kleurrijke foto of juist een zwart-wit foto? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gezinsfoto, een foto van je huisdier, natuurfote of bijvoorbeeld Boeddha.

Bestel vandaag nog jouw foto op canvas voor buiten bij FotoOpCanvas.nl!

Direct Bestellen