• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Offerte foto op canvas aanvragen

Meer dan 10 canvasdoeken nodig?

Ontvang binnen 4 uur een prijsvoorstel!


Offerte aanvragen

Ik wil een offerte aanvragen en ontvang graag binnen 4 uur (op werkdagen) een prijsvoorstel. Nog sneller een reactie nodig? Bel ons op 085 401 3318.


Aanvraag specificeren, geef hieronder aan waarvoor je een offerte wilt ontvangen. Geef duidelijk jouw gewenste forma(a)t(en) en aantallen op.


Bedankt voor het invullen van het formulier. Klik hieronder op Versturen om het offerteformulier te versturen. Jouw aanvraag zal in de meeste gevallen binnen 4 uur (werkdag) worden behandeld.

Je aanvraag wordt verwerkt.

 

Foto op canvas offerte aanvragen

Heeft u een bedrijf of wilt u zakelijk grote aantallen canvas doeken bestellen? Geen probleem! Bedrijven kunnen een zakelijke foto op canvas offerte bij ons aanvragen. Elk kantoor of bedrijfspand is geschikt voor het ophangen/plaatsen van mooie canvas doeken en/of foto schilderijen. Wij leveren inmiddels al aan vele wederverkopers, vakfotografen, fysieke foto winkels, gemeentes, provincies, lijstenmakers en andere commerciele organisaties. Kwaliteit staat altijd voorop! Heeft u interesse in een samenwerking of wilt u een passende offerte? Neem contact met ons op.

Zakelijke foto op canvas

Er zijn veel mogelijkheden voor een zakelijke foto op canvas. Je kunt als bedrijf een foto op canvas bijvoorbeeld gebruiken als decoratie, als relatiegeschenk of bij vakbeurzen. Je kunt je eigen logo op canvas of je slogan op canvas laten afdrukken, voor een professionele uitstraling. Wil je graag een groter aantal producten bestellen? Dan kun je een offerte aanvragen. Voor fotografen en resellers hebben wij een speciaal programma en aanbiedingen. Lees snel verder voor de mogelijkheden van een zakelijke foto op canvas!

Een foto op canvas als reclame en decoratie

Een kantoor en bedrijfspand moeten, net als gewone huizen, gedecoreerd worden. Een foto op canvas is hiervoor een prima product. Je kunt als bedrijf normale foto’s, zoals natuurfoto’s, gebruiken. Ook kun je, om in de professionele sferen te blijven, je eigen bedrijfslogo op canvas laten afdrukken. Als je hier graag je slogan op wilt plaatsen, kun je dit eenvoudig en gratis in de besteltool doen. Wat ook kan, is reclame op canvas. Je kunt een canvasdoek best als spandoek gebruiken voor binnen, bijvoorbeeld tijdens vakbeurzen, relatiedagen, open dagen, bedrijfspresentaties en productintroducties. Als je liever een spandoek voor buiten wilt, kun je op FotoOpCanvas.nl ook terecht voor tuinposters. Met een canvas doek of tuinposter, met uiteraard je eigen logo, slogan of andere reclame-uiting, geef je een professionele indruk af. Als je van plan bent om veel producten te bestellen, kun je het offerteformulier invullen. Wij horen graag van je welke producten, hoeveel en van welk formaat je wilt bestellen. Wij proberen dan op werkdagen binnen 4 uren met een prijsvoorstel te komen. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice.

Partner worden van FotoOpCanvas.nl

Als je een fotograaf bent, kun je bij ons terecht voor je producten om de foto’s op af te drukken. Ook resellers kunnen bij ons terecht. Beide partners kunnen bij ons een VIP behandeling krijgen. Jij kunt via ons producten verkopen, onder je eigen naam. Je kunt contact met ons opnemen om partner te worden, en de details te bespreken. Voor meer informatie kun je naar de pagina voor fotografen en resellers gaan.

1. Canvasdoek als kerstgeschenk

Het is mogelijk om een foto op canvas tegoedbon te bestellen speciaal gericht op kerstpakketten. De bon wordt gemaakt in de eigen huisstijl van uw bedrijf. Uw werknemers kunnen dan thuis gemakkelijk online hun eigen foto op canvas bestellen via Fotoopcanvas.nl. Uit ervaring weten wij dat werknemers erg content zijn met het ontvangen van een foto op canvas tegoedbon. Iedereen heeft namelijk thuis wel een leuke (digitale) foto die in aanmerking komt voor een foto op canvas aan de muur. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

2. Relatiegeschenken

Ook is het mogelijk om een foto op canvas cadeau te doen aan uw zakelijke relaties. Wij plaatsen dan uw logo op elk canvas doek. Dit kan met uw eigen aangeleverde fotos maar ook met hoge resolutie foto's van verschillende stockphoto sites op het internet. Uw relatie zal altijd een blijvende herinnering hebben aan uw bedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

3. Wederverkoop

Wilt u zelf ook foto op canvas gaan verkopen? Dan kunt u bij ons terecht als reseller. U ontvangt een behoorlijke korting op onze canvas prijzen. Wij verzenden de canvas doeken voor u onder het "white label" concept. Uw klant weet dan niet dat het product bij ons wordt geproduceerd. Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

4. Beurzen en stands

Foto op canvas is ook zeer geschikt voor beurzen en stands. Staat u op een beurs, dan kunt u bij ons uw promotie materiaal op canvas laten drukken. Een goede presentatie van uw bedrijf is essentieel op een beurs. Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

5. Inrichting vergaderruimte en/of bezoekers hal

Wij leveren groot formaat canvas doeken waardoor het mogelijk is om grote canvas doeken te plaatsen in bijvoorbeeld een vergaderruimte, hal of receptie. De ruimte wordt direct een stuk vrolijker. Het is mogelijk om hiervoor uw eigen foto's te gebruiken die de corporate identity vertegenwoordingen of bijvoorbeeld een foto van het logo van uw bedrijf.
Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden. Of ga naar > foto op canvas afwijkend formaat

Contact opnemen