• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

Offerte foto op canvas aanvragen

Meer dan 10 canvasdoeken nodig?

Ontvang binnen 4 uur een prijsvoorstel!


Offerte aanvragen

Ik wil een offerte aanvragen en ontvang graag binnen 4 uur (op werkdagen) een prijsvoorstel. Nog sneller een reactie nodig? Bel ons op 085 401 3318.


Aanvraag specificeren, geef hieronder aan waarvoor je een offerte wilt ontvangen. Geef duidelijk jouw gewenste forma(a)t(en) en aantallen op.


Bedankt voor het invullen van het formulier. Klik hieronder op Versturen om het offerteformulier te versturen. Jouw aanvraag zal in de meeste gevallen binnen 4 uur (werkdag) worden behandeld.

Je aanvraag wordt verwerkt.

 

Foto op canvas offerte aanvragen

Heeft u een bedrijf of wilt u zakelijk grote aantallen canvas doeken bestellen? Geen probleem! Bedrijven kunnen een zakelijke foto op canvas offerte bij ons aanvragen. Elk kantoor of bedrijfspand is geschikt voor het ophangen/plaatsen van mooie canvas doeken en/of foto schilderijen. Wij leveren inmiddels al aan vele wederverkopers, vakfotografen, fysieke foto winkels, gemeentes, provincies, lijstenmakers en andere commerciele organisaties. Kwaliteit staat altijd voorop! Heeft u interesse in een samenwerking of wilt u een passende offerte? Neem contact met ons op.

1. Kerstpakketten

Het is mogelijk om een foto op canvas tegoedbon te bestellen speciaal gericht op kerstpakketten. De bon wordt gemaakt in de eigen huisstijl van uw bedrijf. Uw werknemers kunnen dan thuis gemakkelijk online hun eigen foto op canvas bestellen via Fotoopcanvas.nl. Uit ervaring weten wij dat werknemers erg content zijn met het ontvangen van een foto op canvas tegoedbon. Iedereen heeft namelijk thuis wel een leuke (digitale) foto die in aanmerking komt voor een foto op canvas aan de muur. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

2. Relatiegeschenken

Ook is het mogelijk om een foto op canvas cadeau te doen aan uw zakelijke relaties. Wij plaatsen dan uw logo op elk canvas doek. Dit kan met uw eigen aangeleverde fotos maar ook met hoge resolutie foto's van verschillende stockphoto sites op het internet. Uw relatie zal altijd een blijvende herinnering hebben aan uw bedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

3. Wederverkoop

Wilt u zelf ook foto op canvas gaan verkopen? Dan kunt u bij ons terecht als reseller. U ontvangt een behoorlijke korting op onze canvas prijzen. Wij verzenden de canvas doeken voor u onder het "white label" concept. Uw klant weet dan niet dat het product bij ons wordt geproduceerd. Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

4. Beurzen en stands

Foto op canvas is ook zeer geschikt voor beurzen en stands. Staat u op een beurs, dan kunt u bij ons uw promotie materiaal op canvas laten drukken. Een goede presentatie van uw bedrijf is essentieel op een beurs. Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

5. Inrichting vergaderruimte en/of bezoekers hal

Wij leveren groot formaat canvas doeken waardoor het mogelijk is om grote canvas doeken te plaatsen in bijvoorbeeld een vergaderruimte, hal of receptie. De ruimte wordt direct een stuk vrolijker. Het is mogelijk om hiervoor uw eigen foto's te gebruiken die de corporate identity vertegenwoordingen of bijvoorbeeld een foto van het logo van uw bedrijf.
Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden. Of ga naar > foto op canvas afwijkend formaat

Contact opnemen