• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Offerte foto op aluminium

Meer dan 10 producten bestellen?

Vraag nú een foto op canvas offerte aan!

Ik wil een offerte aanvragen en ontvang graag binnen 4 uur (op werkdagen) een prijsvoorstel. Nog sneller een reactie nodig? Bel ons op 085 401 3317.


 


Bij FotoOpCanvas.nl is het mogelijk om grote aantallen wanddecoraties te bestellen. Zakelijke contacten of wederverkopers kunnen hiervoor een offerte bij ons aanvragen. Foto op canvas wanddecoraties zijn prachtig ter decoratie in elke kantoor of winkelruimte. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat, zijn wij in staat om de beste wanddecoraties te leveren. We hebben dan ook vele contacten met professionele fotografen, winkels, gemeentes, provincies en andere commerciële organisaties.

Kerstpakketten

Wij bieden een canvsa tegoedbon aan voor kerstpakketten. Deze bon wordt gemaakt in de huisstijl van uw bedrijf. Zo’n bon is een leuke aanvulling van het kerstpakket. Jouw werknemers kunnen met de bon gemakkelijk online hun foto op canvas bestellen via onze website. Uit ervaring weten we dat dit geschenk erg goed in de smaak valt. Iedereen heeft namelijk wel een foto die geschikt is om op canvas af te drukken. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden qua canvas doeken bestellen.

2. Relatiegeschenken

Ook zakelijke relaties kun je een foto op canvas cadeau doen. We kunnen jouw bedrijfslogo op een prachtige canvas wanddecoratie afdrukken. Dit kan met een door jou aangeleverde foto, maar ook met hoge resolutie foto’s van stockphoto sites op het internet. Met zo’n relatiegeschenk hebben jouw contacten een blijvende herinnering aan je bedrijf.

3. Wederverkoop

Ben je van plan om zelf ook aluminium wanddecoraties te gaan verkopen? Dan kun je bij ons terecht als reseller. Als reseller ontvang je behoorlijke kortingen en andere extra’s. Neem contact met ons op voor de diverse opties.

4. Beurzen en stands

Een foto op canvas is ook zeer geschikt als decoratie op beurzen en stands. Met dit materiaal trek jij zeker de aandacht. Laat jouw promotiemateriaal op canvas afdrukken en je zult extra opvallen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

5. Inrichting vergaderruimte en/of bezoekershal

Canvas wanddecoraties hebben een modern uiterlijk en kunnen dus in elke ruimte toegepast worden. Bij ons kun je vele verschillende formaten bestellen en is er dus altijd een geschikte decoratie voor jouw vergaderruimte of bezoekershal te vinden. Elke ruimte is op te vrolijken met een foto op canvas. Een goede inrichting van deze ruimtes zal bijdragen aan de presentatie van je bedrijf. Je kunt contact met ons opnemen voor de vele mogelijkheden.