• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Geboortekaartje op canvas

Geboortekaartje op canvas afdrukken

Hoera, er is een kindje geboren! Wanneer je met de ouders afgesproken hebt om op kraamvisite te komen, zou het erg leuk zijn als je een uniek cadeautje zou meenemen voor de baby of de kersverse ouders. Een rompertje, een knuffel of een speen zijn de cadeaus waar de ouders al mee overspoeld worden. Maar wat is dan wel een uniek cadeau? Wij hebben een uitermate geschikte optie, namelijk een geboortekaartje van de baby op een canvas doek! Wees origineel en verras de kersverse ouders met een persoonlijk kraamcadeau, zoals een geboortekaartje op canvas!

Een geboortekaartje op canvas aan de wand

Het is heel simpel om een geboortekaartje op canvas te bestellen. Kies in het bestelsysteem voor de optie "Ik stuur mijn foto per post" en stuur het geboortekaartje die je op canvas wilt laten afdrukken naar ons toe. Wij zullen dan het geboortekaartje kosteloos voor je scannen en een foto op doek voor jou maken. Zodra de foto op canvas gemaakt is, zal het foto canvas binnen 3-5 werkdagen verzonden worden. Houd daar dus rekening mee met het inplannen van het kraambezoek. Tijdens je bestelling kun je ook bij “extra opties” het vakje “AANBEVOLEN: Ophangsysteem canvas” aanvinken, dan krijg je bij je canvas foto bestelling kartel haken, schroeven en pluggen met een handleiding hoe je de foto op linnen aan de muur bevestigen moet. Hiermee maak je het de mama en papa van baby Lien of baby Jens nog gemakkelijker om hun geboorte kaartje schilderij aan de muur te bevestigen! Ook kun je bij de canvas doeken een baklijst bestellen. Dat is een lijst waarin je de canvas print leggen kunt. Deze optie kun je ook selecteren bij “Extra opties”. Je hebt keuze uit de kleuren blank (gewone houtkleur), wit en zwart.

Een herinnering als muurdecoratie

Wij laten het canvas afdrukken met reukloze inkt, welke ook nog eens UV-bestendig is. Hierdoor weet je zeker dat de foto print wanddecoratie mooi blijft, ook als het op een plek staat waar veel UV-stralen op vallen. Het geboortekaartje wordt afgedrukt op strak gespannen schildersdoek met een massief houten frame dat niet krom trekt. De kwaliteit van het hout is enorm goed, omdat het komt uit hout verantwoord beheerde bossen. Zo weet je zeker dat het afdrukken van het linnenschilderij milieuvriendelijk is. Ook wordt het fotoschilderij afgedrukt door mensen met vele jaren ervaring en wordt de afdruk daardoor dus erg helder en kleurecht: het printen kan dus niet fout gaan. Ben je overtuigd en wil jij de nieuwe ouders verrassen met dit bijzondere cadeau? Stuur het geboortekaartje vandaag nog op en bestel jouw geboortekaartje op canvas snel!

Een geboortekaartje op doek bestellen

Geboortekaartje op canvas baby   Geboortekaartje op canvas jongen   Geboortekaartje op canvas meisje

Kenmerken geboortekaartje op doek

  • Een geboortekaartje geprint op canvas
  • Keuze uit vele verschillende formaten
  • Een geboortekaartje op doek, al vanaf € 1,85

Direct Bestellen