• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Baklijst

Baklijst van FotoOpCanvas

Wist jij dat je jouw canvasdoek kan pimpen? Canvassen zijn natuurlijk prachtig om naar te kijken, maar wij hebben een product in de aanbieding waardoor jouw canvasdoek er nog moderner en luxer uitziet: de baklijst. Dankzij deze canvas lijst ziet een canvasdoek er uit als een echt schilderij. Het geeft een beetje hetzelfde effect als een schilderij inlijsten. Deze lijst voor canvas maakt jouw persoonlijke canvasdoek nog opvallender. Baklijsten zijn er in allerlei kleuren en formaten te bestellen. Wij hebben canvas lijsten in wit, zwart en hout kleur. Daarnaast zijn deze lijsten in verschillende formaten te bestellen. Je kan een baklijst kopen op het moment dat je een canvas bij ons bestelt, maar ook los op onze website. Zodra je een lijst besteld hebt gaan wij direct bezig met de baklijst maken. Binnen enkele dagen heb jij deze in huis en kan jij genieten van deze toevoeging voor je canvasdoek!

Een baklijst maakt jouw canvasdoek helemaal af

Ben jij of word jij nog de trotse eigenaar van een canvasdoek? Dan hebben wij een product in de aanbieding wat je serieus in overweging moet nemen. Een canvas is van zichzelf natuurlijk al een prachtige wanddecoratie, maar met een baklijst krijgt het canvasdoek toch een extraatje. Deze canvas lijst zorgt ervoor dat jouw canvasdoek zo in een museum opgehangen kan worden. Met de baklijst canvas kan jij jouw canvas inlijsten en dit geeft een beetje hetzelfde effect als een schilderij inlijsten. Een schilderij is niet af zonder een mooie lijst. Daarnaast kan een mooie lijst erg veel bijdragen aan de waarde van een schilderij. Wanneer kunstverzamelaars een schilderij bekijken is de lijst ook zeker iets wat goed onderzocht wordt. Een lijst maakt een schilderij helemaal af. Dit geldt ook voor een canvasdoek. Een canvas doek inlijsten is een van de beste beslissingen die je maar kan nemen. Een canvas met lijst aan de muur is namelijk een lust voor het oog. Naast de hogere esthetische waarde is er nog een belangrijke waarom wij een baklijst kopen enorm aanraden. Een foto op canvas met lijst is namelijk ook veel beter beschermd tegen mogelijke schade. Mocht jouw canvasdoek per ongeluk een keer van de muur afvallen, dan beschermt deze lijst voor canvas jouw prachtige wanddecoratie. Meer weten over onze baklijsten? Lees hieronder welke verschillende lijsten voor canvas wij in de aanbieding hebben!

Baklijsten in verschillende kleuren en formaten

Na het bovenstaande verhaal te hebben gelezen kan je natuurlijk keihard aan de slag gaan en zelf een baklijst maken, maar op onze website bestel je eenvoudig een baklijst op maat. Wij hebben canvas lijsten in verschillende formaten en ook in verschillende kleuren. Laten we beginnen met ons rijke aanbod aan formaten. Wij zijn ons ervan bewust dat niet iedereen een canvas van hetzelfde formaat bestelt. Daarom hebben wij geprobeerd om voor de meest populaire formaten een baklijst beschikbaar te stellen. Wanneer jij een fotolijst 120x80 nodig hebt, ben je hier bij FotoOpCanvas absoluut op het juiste adres. Wij hebben lijsten voor grote canvasdoeken, maar daarnaast ook voor de kleinere doekjes. Ons kleinste formaat is de 20x20 lijst. Kortom, jij gaat een passende lijst vinden op onze website. Naast verschillende formaten bieden wij onze klanten ook verschillende kleuren aan. Zo hebben wij een houten frame voor canvas. Deze baklijst heeft een houtkleur en hierdoor ziet het eruit alsof jij een echte houten lijst om je canvas hebt bevestigd. Naast de houten baklijst hebben wij ook een baklijst zwart en een baklijst met een witte kleur. Iedere kleur heeft weer een ander effect op jouw canvasdoek. Daarnaast past niet elke kleur goed in ieder interieur. Op onze website kan jij al mooie foto’s zien van de gekleurde lijsten. Hopelijk kan je op basis hiervan bepalen welke het beste bij jou past!

Een baklijst kopen kan op twee manieren

Het grootste voordeel van FotoOpCanvas is dat je alle baklijsten goedkoop kan bestellen via onze website. Dat de baklijst goedkoop is wil niet zeggen dat hij van slechte kwaliteit is. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe je een goedkope baklijst fabriceert. Onze goedkope baklijsten zijn dus absoluut geen duurkoop. Wanneer jij besloten hebt dat je een canvas met baklijst aan de muur wilt hangen, kan je twee dingen doen. Allereerst kun je een baklijst direct bij een canvasdoek bestellen. In onze besteltool staan de baklijsten onder de extra opties. Hier kan jij dan aangeven dat je graag een baklijst schilderij bij je canvasdoek wilt bestellen. Een tweede optie is om de lijst los te bestellen. Op onze website staan deze lijsten ook los en je kan ze dus ook nog bestellen wanneer je in eerste instantie alleen een canvas had besteld. Mocht je dus toch nog zo’n mooie en tegelijk goedkope lijst om je canvas willen bevestigen? Dan kan dit dankzij FotoOpCanvas ook vele jaren later nog! Twijfel niet langer en bestel vandaag nog een prachtige lijst voor jouw canvas!

Hopelijk hebben we jou voldoende ingelicht over de vraag: wat is een baklijst? Via onze website kan je deze prachtige toevoegingen voor je canvasdoek dus op twee manieren bestellen. Heb je nog vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder!