• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Baklijst

Baklijst van FotoOpCanvas

Wij staan natuurlijk bekend om onze foto’s op canvas, maar wist jij dat je daar ook een baklijst bij kan bestellen? Deze schilderijlijst maakt van jouw canvasdoek een waar kunstwerk. Daarnaast zorgen deze kunststof lijsten ook nog voor enige bescherming bij het canvasdoek. Een baklijst kopen kan wanneer je een canvasdoek bestelt, maar ook los van elkaar. Wacht niet langer en haal vandaag nog zo’n speciale canvas lijst in huis!

Pimp jouw canvasdoek met een schilderijlijst

Ben jij al bekend met de baklijst? Dit is een schilderijlijst die jij om jouw canvasdoek kan doen. Deze kunststof lijsten met houtlook zorgen ervoor dat jouw canvasdoek zeker weten de blikvanger van jouw woonkamer wordt. Een canvas zonder canvas lijst ziet er ook geweldig uit, maar met een bak lijst krijgt dit fotoproduct toch direct een heel andere uitstraling. Hier komt bij dat deze canvas baklijst ook nog zorgt voor extra bescherming aan de foto. Kortom, wat wil je nog meer? Houdt er overigens wel rekening mee dat onze baklijsten alleen geschikt zijn voor canvasdoeken van 2 cm dik. Wij bieden ook canvas van 4 cm dik aan, maar daar kunnen helaas geen baklijsten omheen. Maar ben jij van plan om een canvas van 2 cm dik te bestellen of heb je er al een thuis aan de muur hangen? Dan is een canvas in baklijst een absolute aanrader!

Een baklijst kopen kan altijd

Een baklijst kopen kan dus eigenlijk altijd. Wanneer jij een canvasdoek bestelt, maar ook wanneer je er voor kiest om hem los te bestellen. Wanneer je een baklijst bestellen gaat zijn er twee dingen waar je goed over na moet denken. Allereerst moet je kiezen welke foto jij op canvas wilt laten printen en dus laat omlijsten. Daarnaast moet je bedenken welk formaat het beste in jouw huis past. Wij bieden allerlei verschillende formaten aan. Zo hebben we de kleine baklijst van 20x20 cm, maar ook een baklijst van 100x100 cm. Overigens, wanneer je al een canvasdoek besteld hebt is deze keuze wat minder lastig. Dan raden we aan om gewoon de formaten van je canvasdoek aan te houden. Nadat jij jouw keuzes hebt doorgegeven in onze handige besteltool, zorgen wij ervoor dat jij binnen enkele dagen jouw baklijst in huis hebt.

Wacht niet langer en bestel een foto op canvas met lijst op FotoOpCanvas.nl!