• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Fotocollage op canvas

collage op canvas

Fotocollage maken op canvas

Een leuke optie bij FotoOpCanvas.nl is een fotocollage op canvas. Kun je maar niet kiezen uit al die hele mooie foto’s van je vorige vakantie of kinderen? Laat dan al je favoriete foto’s bundelen en als fotocollage op een canvas doek afdrukken. Onze vormgever maakt speciaal voor jou een ontwerp van de collage, die je tot twee keer toe kunt wijzigen, een collage maken was nog nooit zo makkelijk. Op deze manier ontvang je dus een unieke collage op canvas, die helemaal naar jouw zin is. Ook zijn er speciale fotobewerkingen mogelijk, zoals zwart-wit kleuren of het toevoegen van tekst. Kies jouw favoriete foto’s en laat vandaag nog een canvas collage maken! Een fotocollage canvas maken was nog nooit zo makkelijk!

✓ Jouw favoriete foto’s als collage op canvas.
✓ Speciaal voor jou ontworpen!
✓ Gratis fotobewerkingen mogelijk

Waarom een fotocollage op canvas?

gezin fotocollage op canvas fotocollage vakantiefoto's op canvas

Vaak is het moeilijk om één foto uit te kiezen voor op een fotoproduct. Waarom laat je dan niet van al jouw favoriete foto’s een originele canvas collage maken? Dit is bijvoorbeeld erg leuk om te doen met vakantiefoto’s, een fotoshoot van de kinderen of juist allerlei verschillende soorten bij elkaar. Een foto collage canvas is dan dé oplossing. Deze zorgt voor een echt kunstwerk aan de muur! Je hoeft zelf niets te doen, collages maken is onze expertise. Het ontwerp van de collage canvas wordt door onze designer gemaakt. Met de foto op canvas collage aan de muur, vertel jij een verhaal. De fotocollage op canvas doek is in vele formaten mogelijk. Ook zou je het op een andere soort materiaal af kunnen laten drukken. Makkelijk een foto collage maken doe je bij FotoOpCanvas.nl. 

Hoe kun je een collage op canvas maken?

Je kunt zelf kiezen hoeveel foto’s je in je collage op linnen wilt. Van de foto’s die je aanlevert, wordt door het team van FotoOpCanvas.nl een stijlvol ontwerp gemaakt. Hoe gaat dit in z’n werk?

Je kunt in drie gemakkelijke stappen jouw fotocollage op canvas zelf maken en bestellen:
1. Selecteer het formaat waarop je jouw fotocollage canvas afgedrukt wilt.
2. Upload vervolgens 1 foto en druk vervolgens op “Begin met personaliseren”. Ga dan naar de volgende stap.
3. Vink bij de fotobewerkingen “collage” aan. Controleer vervolgens je bestelling en rond hem af.

Wanneer je de bestelling afgerond hebt, wordt er contact met je opgenomen door onze vormgever. Je kunt nu alle foto’s, die je op de collage wilt, insturen. Wanneer alle foto’s verzameld zijn, gaat de vormgever met de foto’s aan de slag om er een mooie fotocollage van te maken in het fotobewerkingsprogramma. Speciale fotobewerkingen, zoals een zwart/wit collage of een tekst toegevoegd, kun je ook doorgeven aan onze vormgever. Ga achterover leunen en ontspant, terwijl de ontwerper aan de foto's werkt en een prachtige collage canvas voor je creëert.

Ten eerste ontvang je via e-mail een voorbeeld van jouw collage. Is deze nog niet volledig naar jouw wensen? Dan kun je dit ontwerp tot tweemaal toe kosteloos laten wijzigen. De indeling kan veranderd worden en de marges tussen de foto’s ook. Je kunt de indeling dus zelf bepalen. Je kunt kiezen of er wel of geen ruimte tussen de foto’s komt en welke kleur deze ruimte dan krijgt. Zo wordt jouw collage canvas op maat gemaakt.
Wanneer het design van de collage volledig naar jouw zin is, wordt hij vervolgens door ons op canvas gedrukt. Wanneer je speciale wensen hebt over fotobewerkingen en special effects, kun je dit doorgeven aan onze vormgever. Denk aan een zwart wit bewerking of het toevoegen tekst.

Let op: pas wanneer je akkoord hebt gegeven voor het ontwerp, gaat de levertijd in.

Canvas collage populaire formaten

Canvas collage 60x40

Direct bestellen   60x40 cm € 17,15 (+€15)

Canvas collage 80x60

Direct bestellen   80x60 cm € 27,37 (+€15)

Canvas collage 120x80

Direct bestellen   120x80 cm € 48,12 (+€15)

De specificaties van een foto collage canvas

Jouw foto collage canvas wordt gedrukt op stevig 300 grams canvas doek van 0,41 mm dik. Er is keuze uit een houten frame van 2 of 4 centimeter dik. Dit kwaliteitshout is PEFC gekeurd. Jouw hoogwaardige foto collage op canvas gaat dus super lang mee. Voor het printen wordt een 6 kleuren proces gebruikt. Dit zorgt voor een scherpe weergave van de kleuren. De inkt is recyclebaar, water-based, en geurloos. Ook bevat het doek een waterafstotende coating.
Voor het laten maken van een collage op canvas betaal je de doekprijs + €15,- voor de bewerkingen, inclusief twee correctieronden. De verzendkosten voor standaard formaten foto op canvas doek bedragen €5,95 en een spoedlevering is ook mogelijk, optioneel kun je een ophangsysteem voor €3,67 of een baklijst erbij bestellen. Nadat je akkoord hebt gegeven, gaan we jouw collages maken op canvas en wordt hij binnen 48 uur verzonden. Wil je graag een formaat vanaf 170x90 cm, dan doen wij ons best de bestelling binnen 5 werkdagen te versturen. 

Laat vandaag nog jouw fotocollage maken bij FotoOpCanvas.nl!

Direct Bestellen