• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

Een moment geduld aub..

Meerluik op canvas

meerluik op canvas

Verdeel je foto over meerdere canvasdoeken

Een drieluik op canvas is prachtig als je een brede of hoge foto hebt! Je kunt je foto dan namelijk opsplitsen in meerdere delen. Alle delen samen vormen één foto schilderij.

Meerluik op canvas

Een meerluik op canvas is prachtig als je een brede of hoge foto hebt. Je kunt je foto dan namelijk laten opsplitsen in meerdere delen. Een drieluik foto is het meest voorkomende meerluik, maar ook een tweeluik en vierluik zijn beschikbaar. Een foto luik wordt een echte blikvanger aan de muur, doordat het een unieke wanddecoratie is. Je hebt een meerluik al voor € 15, ongeacht het aantal luiken. Bestel dus snel een meerluik op canvas!

Waarom een meerluik op canvas?

Een van de vele voordele fotobewerkingen die wij aanbieden, is een meerluik. Hierbij wordt de foto opgedeeld in meerdere delen, ofwel luiken. De meest voorkomende is een foto drieluik. Omdat deze wanddecoratie meerdere delen heeft, zorgt dit voor een ruimtelijk en dynamisch effect. Niet alle foto’s zijn geschikt voor een meerluik. Kies daarom voor een rustige foto, die je best kunt opsplitsen, zoals een natuurfoto of landschapsfoto. Gezichten zijn minder geschikt, doordat er ruimte kan komen tussen de gezichten. Het ophangsysteem is hetzelfde als bij het normale product. Als je een meerluik bestelt, wordt het aangeraden om meerdere ophangsystemen erbij te bestellen: per luik dus één ophangsysteem. Zorg voor het mooiste effect door 3 cm ruimte tussen de panelen te laten tijdens het ophangen.

Kwaliteit drieluik op canvas

Een meerluik bestellen is erg simpel. Stuur een mail met jouw foto en de vraag deze te laten afdrukken als meerluik.

Alvorens het afdrukken van jou foto begint, stuurt ons team je eerst een voorbeeld van het eindresultaat per e-mail toe. We wachten je goedkeuring af en beginnen daarna pas met het realiseren van de drieluik op canvas.

De officiële levertijd gaat pas in nadat wij je goedkeuring hebben ontvangen op het door ons gemaakte ontwerp. Als je niet tevreden bent over het ontwerp, kun je je bestelling annuleren. Wij brengen dan alleen de kosten van het meerluik effect in rekening.

Prijs drieluik foto op canvas: DOEKPRIJS + €15,-

Direct Bestellen