• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Drieluik canvas
40% Korting
Al vanaf € 32,97
Drieluik canvas
40% Korting
Al vanaf € 32,97
Onze voordelen
  • Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Ophangsysteem zonder boorgaten mogelijk
  • XXL-formaten mogelijk (groter dan 100x150)
Bestel nu je drieluik canvas met 40% korting

Drieluik canvas

Verdeel je foto over meerdere canvasdoeken

Een drieluik op canvas is prachtig als je een brede of hoge foto hebt! Je kunt je foto dan namelijk opsplitsen in meerdere delen. Alle delen samen vormen één foto schilderij.

Drieluik canvas maken

Een meerluik op canvas is prachtig als je een brede of hoge foto hebt. Je kunt je foto dan namelijk laten opsplitsen in meerdere delen. Een drieluik canvas foto is het meest voorkomende meerluik, maar ook een tweeluik en vierluik zijn beschikbaar. Een foto luik wordt een echte blikvanger aan de muur, doordat het een unieke wanddecoratie is. Je hebt een meerluik al voor € 15, ongeacht het aantal luiken. Laat dus gauw jouw eigen drieluik canvas maken!

Waarom een drieluik op canvas?

Een van de vele voordele fotobewerkingen die wij aanbieden, is een meerluik. Hierbij wordt de foto opgedeeld in meerdere delen, ofwel luiken. De meest voorkomende is een foto drieluik canvas. Omdat deze wanddecoratie meerdere delen heeft, zorgt dit voor een ruimtelijk en dynamisch effect. Niet alle foto’s zijn geschikt voor een meerluik. Kies daarom voor een rustige foto, die je best kunt opsplitsen, zoals een natuurfoto of landschapsfoto. Gezichten zijn minder geschikt, doordat er ruimte kan komen tussen de gezichten. Het ophangsysteem is hetzelfde als bij het normale product. Bij het drieluik canvas maken, wordt het aangeraden om meerdere ophangsystemen erbij te bestellen: per luik dus één ophangsysteem. Zorg voor het mooiste effect door 3 cm ruimte tussen de panelen te laten tijdens het ophangen.

Kwaliteit van een drieluik canvas

Een drieluik canvas bestellen is erg simpel. Stuur een mail met jouw foto en de vraag deze te laten afdrukken als meerluik.

Alvorens het afdrukken van jou foto begint, stuurt ons team je eerst een voorbeeld van het eindresultaat per e-mail toe. We wachten je goedkeuring af en beginnen daarna pas met het realiseren van de drieluik op canvas.

De officiële levertijd gaat pas in nadat wij je goedkeuring hebben ontvangen op het door ons gemaakte ontwerp van de drieluik canvas. Als je niet tevreden bent over het ontwerp, kun je je bestelling annuleren. Wij brengen dan alleen de kosten van het meerluik effect in rekening.

Prijs drieluik foto op canvas: DOEKPRIJZEN + €15,-

Twijfel niet langer en laat jouw drieluik canvas maken bij FotoOpCanvas.nl!

Direct Bestellen