• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Grote foto op canvas

groot formaat canvasdoek

Foto op canvas groot afdrukken

Ben je op zoek naar een grote canvas foto? Dan ben je bij FotoOpCanvas.nl aan het goede adres. Een groot canvas doek is erg mooi als eyecatcher in je interieur. Op deze manier kun je een kale, witte muur een hele andere uitstraling geven. Ook zou je het bijvoorbeeld in je bedrijf kunnen gebruiken. Er zijn veel mogelijkheden voor een grote foto op canvas, want het maximale formaat is 140 x 300 cm.

De mogelijkheden van een grote foto op canvas

Wanneer je graag een foto op canvas groot, ook wel foto op canvas xxl genoemd, af wilt laten drukken moet de kwaliteit van de foto wel goed genoeg zijn om er een mooie print van te maken. Twijfel je over de kwaliteit van je afbeelding? Dan kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Op deze manier voorzien wij jou van een eerlijk en professioneel advies met betrekking tot de kwaliteit van je afbeelding. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de foto mooi afgedrukt wordt en iedereen tevreden is! Wanneer blijkt dat de kwaliteit van jouw foto niet goed genoeg is voor een grote print, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een andere foto of een kleiner formaat. Zo ben je altijd tevreden met het product en heb je geen wazige foto op een groot canvas doek.
Heb je een keuze kunnen maken? Dan gaat het erg simpel in zijn werk. Upload jouw favoriete foto en wij doen de rest voor je. Kies je voor een gezinsfoto, foto van een landschap, je kinderen of huisdier? Er zijn talloze opties voor een grote foto op canvas! Naast een grote canvas foto, zijn er nog meer mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een collage op canvas, een canvas voor buiten, een drieluik op canvas, geboortekaartje op canvas of tekst op canvas. Voor iedereen zit er wel iets tussen. Genoeg opties voor elk interieur! Bij een grote foto op canvas raden wij aan op twee canvas ophangsystemen bij de bestellen!

Grote formaten foto op canvas voorbeelden

Foto op canvas 120x80

Direct bestellen    120x80 cm € 48,12

Foto op canvas 150x100

Direct bestellen    150x90 cm € 82,02/strong>

Foto op canvas 180x120

Direct bestellen    180x120 cm € 154,95

Grote canvas met eigen foto

Bij de meeste aanbieders kun je slechts uit een tiental standaardformaten kiezen. Bij FotoOpCanvas.nl kun je hele kleine fotodoekjes van 20x20cm bestellen, maar ook foto op canvas grote formaten zoals:

  • 120x80 cm
  • 150x100 cm
  • 150x120 cm
  • 200x100 cm
  • 300x120 cm

Bij ons is de klant namelijk koning en hij of zij kan kiezen voor nagenoeg elk formaat. Bestel dus snel een groot canvas doek met eigen foto!

Direct Bestellen