• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

4 oktober Dierendag - dierenfoto op canvas

4 oktober is het weer Dierendag! Geef je huisdier een mooi plekje in je huis met een dierenfoto op canvas! Het meest afgedrukte onderwerp op een foto op canvas is de mens, op de voet gevolgd door een dierenfoto op canvas. Het zijn meestal kinderen die op linnen worden afgedrukt, daarnaast heb je vriendschap, families en trouwerijen.

Het komt ook heel vaak voor dat er een dierenfoto op canvas wordt vereeuwigd. En dat is ons inziens ook logisch. Uit diverse onderzoeken is al naar voren gekomen dat er veel mensen zijn die meer geven om hun hond, dan om hun kinderen. Het is dan ook niet gek dat er een foto van de hond of kat op canvas wordt gedrukt, om deze op een prominente plek in huis op te hangen. Een dierenfoto op canvas heeft ten opzicht van een kinderfoto ook het voordeel dat hij minder snel verouderd is. Kinderen veranderen nogal snel en een dierenfoto blijft bijna eeuwig mooi. Er worden ook veel dierenfoto’s op canvas geprint, vanwege het overlijden van het betreffende dier. Op die manier kan de eigenaar weer met een goed gevoel terug denken aan zijn favoriete viervoeter.

 

Canvas foto nieuws: haal de herfst in huis

Het wordt stilaan kouder, de nachten worden langer, de bladeren verkleuren. De herfst is begonnen! Voor de meteorologen is de herfst al lang begonnen, maar voor de doorsnee mens begint hij nu pas. De zomer is nu echt voorbij. Deze herfstmaanden maken de meeste mensen heel depressief, maar dan weten deze mensen niet dat dit seizoen vol met aangename verrassingen: bizarre creaties in de paddenstoelenwereld, mooi segment aan kleuren van de herfstbladeren en vergeet vooral niet dat de feestdagen langzaamaan dichterbij komen. Het feit dat de wereld om u heen op een wonderlijke manier verandert, vormt de ideale gelegenheid om uw laarzen en jas uit de kast te trekken en er met uw camera op pad te gaan. De kleurenpracht van de herfstbladeren zal schitterende plaatjes opleveren! Haal nu de warme kleuren van dit boeiende jaargetijde bij u in huis door een herfstfoto op canvas te laten drukken bij Foto op Canvas.

 

Muziekinstrument op canvas

Bent u een fervent muziekspeler of luistert u graag naar een bepaald muziek instrument? Breng dan muziek in uw kamer door uw favoriete muziekinstrument op een canvas doek af te laten drukken! Muziekinstrumenten komen in alle maten voor. Van klein naar groot. Gelukkig heeft u bij ons geen beperking wat betreft het kiezen van de maten voor uw canvasdoek, want bij Foto op Canvas levert uw canvasdoek in alle maten. Zo kunt u er voor kiezen om een klein canvasdoek op te hangen in uw oefenruimte of juist een groot canvasdoek in uw woonkamer.

Het bestellen van een canvasdoek bij Foto op Canvas is nu nog eenvoudiger geworden door ons nieuw bestelsysteem. U hoeft alleen uw foto te uploaden via het bestelsysteem van Fotoopcanvas.nl en het team van Foto op Canvas tovert uw foto om tot een waar  fotoschilderij. Dit fotoschilderij heeft u vervolgens binnen 48 uur in huis!

 

Vakantiefoto op canvas doek

De vakantie is dé tijd om even heerlijk tot rust te komen. Maar helaas zit de vakantie er voor een groot deel van Nederland er weer op. Wilt u toch nog even kunnen genieten van de prachtige vakantietijd? Dan is een canvas foto dé oplossing! Laat vandaag nog uw mooiste vakantie op linnen afdrukken en haal de zomer weer bij u in huis. Bij Foto op Canvas kunt u uw vakantiekiekjes in elk gewenst formaat laten drukken, er is voor ieder wat wils. Wij zorgen ervoor dat uw mooiste vakantiefoto een prachtige herinnering aan de muur zal zijn!

 

Schilderkunst op canvas

Vaak wordt ervoor gekozen om een eigen persoonlijke foto op canvas af te laten drukken, maar u kunt ook voor een afbeelding gaan die u heeft gevonden op het wereldwijde web.

Bijvoorbeeld een afbeelding van grootmeesters als Van Gogh en Rembrandt. De techniek gaat helaas nog niet zo ver dat de penseelstreken op het doek geschilderd worden, maar er kan wel een exacte afdruk van de afbeelding worden gemaakt op het doek. Als u een afbeelding aanlevert van hoge kwaliteit, kunt u er ook voor kiezen om een extra grote canvas foto te laten drukken. Het canvas schilderij is dan bijna niet te onderscheiden van het echte meesterwerk. Ga naar > Foto op canvas prijzen en formaten

 

Trouwplannen?

Een gastenboek hoort bij een bruiloft als een bruidsjurk bij een bruid. Het is een oud gebruik dat gasten hun naam met een kleine wens opschrijven in een boek. Maar zo’n gastenboek doet al gauw denken aan een saai, statig en zwaar boek. Bent u op zoek naar een origineel gastenboek, omdat u echt niet alles kunt onthouden wat er tijdens het eindeloze handen schudden  tegen u wordt gezegd. Laat dan eens een mooie (bruids)foto op canvas drukken en verzamel hierop de liefste wensen van alle gasten. Iedereen kan er een krabbel opzetten met verschillende kleuren. Het originele gastenboek zal een bijzondere herinnering vormen aan ‘de grote dag’.

Naast een gastenboek is een foto op canvas ook een prachtig huwelijkscadeau. Want wellicht heeft u wel een romantische of grappige foto van stel dat gaat trouwen. En door deze foto vervolgens op canvas af te laten drukken, geeft u het bruidspaar een prachtcadeau. Want wat is er mooier dan een foto op canvas van de mooiste dag van je leven aan de muur te kunnen hangen? Elke keer wanneer je het canvasdoek ziet hangen, schieten herinneringen even terug naar die geweldige dag. 

 

Foto op canvas voor zakelijke doeleinden

Elk kantoor of bedrijfspand is geschikt voor het ophangen/plaatsen van mooie canvas doeken en/of foto schilderijen. Een ruimte wordt direct een stuk vrolijker en er ontstaat een inspirerende sfeer. Fotoopcanvas.nl levert groot formaat canvasdoeken waardoor het mogelijk is om een groot canvasdoek van bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf te plaatsen in een vergaderruimte of hal.

Ook is het mogelijk om een foto op canvas cadeau te doen aan uw zakelijke relaties. Met een foto op canvas van Fotoopcanvas.nl heeft u altijd een origineel en persoonlijk relatiegeschenk in handen waarmee u zeker een goede indruk achter laat. Uw relatie zal altijd een blijvende herinnering hebben aan uw bedrijf. Dit kan met uw eigen aangeleverde foto’s, maar ook met hoge resolutie foto’s van verschillende stockphoto sites.

Daarnaast is een foto op canvas ook zeer geschikt voor beurzen en stands. Bij Fotoopcanvas.nl kunt u uw promotiemateriaal op canvas laten drukken. Want wat is er belangrijker dan een goede presentatie van uw bedrijf op een beurs? Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

 

Vakantiefoto's!

Een vakantie is niet compleet zonder foto's! Vakantiefoto's vormen namelijk een prachtige herinnering aan een gezellige of mooie vakantie. Hier volgen een aantal tips hoe u prachtige vakantiekiekjes kunt nemen die u vervolgens op canvas kunt laten drukken:

- U kunt een foto maken vanuit een hoger standpunt door op een bankje te gaan staan of op een berg.
- Ook kunt u hele leuke effecten creëren als u een foto maakt wanneer u door de knieën zakt of op de grond gaat liggen. .
- Als u iemand op de foto zet, kunt u ook nog een extra stapje naar links of rechts zetten. Op deze manier zult u niet alleen de persoon zelf, maar ook de omgeving vastleggen. 

Laat dus nu uw mooiste vakantie foto op canvas printen!


Wat je allemaal kunt doen met een foto op canvas!

Hier volgen een aantal tips wat u met uw foto op canvas zou kunnen doen.

1. 2/3/4 luik
U kunt uw foto op meerdere canvasdoeken laten bedrukken. Dat betekent dat u een foto aanlevert en deze vervolgens gedrukt wordt op 2, 3 of 4 canvasdoeken. De foto wordt dan als het ware opgesplitst. Zo krijgt u een erg leuk effect. Ga naar > Meerluik foto op doek

2. Kindertekening
Heeft uw zoon of dochter een ontzettend mooie tekening gemaakt? Dan is het uiteraard zonde om deze in een map te doen of diep in een la weg te stoppen. In zo'n geval kun je er als trotse ouders voor kiezen om de tekening van de kleine op doek te laten drukken. Want wie wil er nu niet zo'n origineel kunstwerk van een kunsternaar in de dop aan de muur? 

3.Collage
Heeft u meerdere foto's die u wilt laten afdrukken? Kies dan voor het samenstellen van een collage. Ga naar > Fotocollage op canvas

4. Mozaiek
Voor dit effect heeft u veel verschilldende foto's nodig, minimaal 1400! Al deze foto's zullen samen de basis vormen van de mozaiek. U kiest altijd een hoofdfoto die op de achtergrond komt. Van een afstandje lijkt de mozaiek sprekend op de hoofdfoto. Maar zodra u vlak achter het mozaiek staat, zult u allerlei kleine foto's zien. 

Direct Bestellen