• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Foto op canvas
94% Korting
Al vanaf € 1,85
Foto op canvas
94% Korting
Al vanaf € 1,85
Onze voordelen
  • Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Ophangsysteem zonder boorgaten mogelijk
  • XXL-formaten mogelijk (groter dan 100x150)
Bestel nu je tekst op canvas met 94% korting

Tekst op canvas

FotoOpCanvas levert canvas van uitstekende kwaliteit. Jij bepaalt wat er op het canvasdoek komt te staan. Zo kan je kiezen voor een foto op canvas, maar ook voor een foto op canvas met tekst erbij. Een canvas met tekst is een absolute aanrader. Laat bijvoorbeeld jouw favoriete gedicht op canvas drukken. Een canvas maken met tekst doe je bij ons binnen enkele minuten. Bedruk hier jouw unieke tekst op canvas!

Niet alleen foto’s, maar ook tekst op canvas

FotoOpCanvas staat bekend om haar vele fotoproducten. Onze meest bekende fotoproducten zijn toch wel de canvasdoeken. Dankzij jarenlange ervaring hebben wij het bedrukken van canvasdoeken tot een kunst verheven. Jouw favoriete afbeelding kan haarscherp op een canvas worden bedrukt. Op deze manier kan jij de mooiste herinneringen aan de muur hangen. Toch zijn afbeeldingen niet de enige manier waarop wij dingen herinneren. Soms kunnen mooie woorden ook een prachtige herinnering zijn. Gelukkig weten wij met deze woorden wel raadt. Via onze website kan jij namelijk ook jouw favoriete tekst op canvas laten afdrukken. Heb jij een prachtige levensmotto, maar kom je deze nergens tegen op het internet of in de winkels? Niet getreurd, je kan hem bij ons op canvas laten bedrukken. Je kan een canvas maken met tekst, maar je kan er ook voor kiezen om hier jouw favoriete afbeelding aan toe te voegen, om zo een prachtige wanddecoratie te creëren. Een foto op canvas met tekst is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een originele manier om het huis te decoreren.

Gratis een canvas maken met tekst

Waarom zou je een foto met tekst op canvas bestellen? Een spreuk op canvas is weer eens wat anders dan een normale foto op canvas. Heb jij een favoriete quote van een bekend persoon? Of een favoriete uitspraak van je vriend of vriendin? Laat deze dan afdrukken op een canvas met tekst, ook wel canvasdoek genoemd. Je kunt een afbeelding van internet, die de spreuk bevat, laten afdrukken op canvas. Ook kun je zelf zo’n afbeelding maken in de besteltool. Je kunt namelijk gratis een eigen tekst op canvas toevoegen. Lees snel verder voor alle mogelijkheden en bestel een spreuk op canvas!

Verrijk je slaapkamer met een foto op canvas met tekst

“Those who don’t believe in magic will never find it.” Iedereen heeft wel een favoriete quote, motto of tekst. Dan is het super leuk om deze aan de muur te hangen. Een originele plek voor een canvas met tekst is de slaapkamer. Een kinderversje of een gedicht op canvas drukken is erg leuk als dit de slaapkamer van een van je kinderen betreft. Een canvas met tekst kan ruimtes veel persoonlijker maken. Deze manier van een tekst op canvas maken is erg gemakkelijk. Je zoekt gewoon een leuke afbeelding met tekst op via internet en uploadt deze in onze besteltool. Daarna volg je alle stappen, zoals onze besteltool aangeeft. Binnen enkele dagen heb jij dan je tekst op doek al in huis. Een foto op canvas met tekst maakt jouw interieur super persoonlijk!

Ontwerp je eigen canvas met tekst

Heb jij nog niet bedacht wat voor quote je graag als tekst op canvas wilt laten bedrukken? Denk eens diep na en ga de uitspraken van mensen in je omgeving bij langs. Een uitspraak van een sporter, politicus of acteur is prachtig om aan de muur te hangen, maar een uitspraak van iemand uit je directe omgeving is minstens zo leuk. Wat voor foto met tekst op canvas je ook wilt laten afdrukken, je kunt dit bij ons eenvoudig bestellen door middel van canvas tekst. Je kunt bijvoorbeeld een afbeelding van het internet afhalen, met die favoriete tekst. Toch komt het vaak voor dat uitspraken die jij leuk vindt nog niet op een afbeelding zijn gezet. Daarom is er een handige oplossing in onze besteltool beschikbaar. Je kunt namelijk zelf, als je een foto uploadt, canvas tekst toevoegen aan de foto. In deze besteltool is het ook mogelijk om een volledig witte of zwarte foto uploaden, waar je dan een eigen tekst op canvas aan toevoegt. Je krijgt veel ruimte om te spelen met het lettertype, de lettergrootte en de kleur van de letters. Canvas is het niet het enige materiaal waar je een tekst op kunt laten bedrukken. Dit kun je doen op alle producten uit ons assortiment. Is canvas dus toch niet helemaal jouw ding? Dan kan je ook jouw favoriete verhaal of een eigen gedicht laten afdrukken op hout, glas of aluminium. Bekijk op onze website snel wat alle opties zijn!

Bestel snel een super persoonlijke canvas met tekst via onze website! Binnen enkele dagen kan jij dan genieten van een prachtige wanddecoratie met daarop jouw favoriete tekst!