• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

Tekst op canvas

tekst op canvas

Bij FotoOpCanvas.nl kun je nu ook jouw favoriete tekst op canvas laten afdrukken. Wil jij al zo lang je favoriete tekst aan de muur, maar kun je deze tekst nergens vinden? Bij fotoopcanvas.nl kies je zelf je favoriete poster! Het is daarnaast ook mogelijk een tekst aan je foto toe te voegen, waardoor je de foto nog unieker maakt. Er zijn dus twee manieren om een tekst op canvas af te laten drukken. Wij leggen het je uit.

Een tekst of quote op canvas

Those who don’t believe in magic will never find it. Iedereen heeft wel een favoriete quote, motto of tekst. Dan is het super leuk om deze aan de muur te hangen. Een tekst op canvas zou bijvoorbeeld heel mooi staan in de slaapkamer met een mooi gedicht er op, of op de kinderkamer met het favoriete kinderversje. Zo worden deze ruimtes veel persoonlijker. Deze manier van een tekst op canvas is erg gemakkelijk. Je zoekt gewoon een leuke afbeelding met tekst op via internet (Pinterest staat er vol mee!) en upload deze in onze besteltool. Daarna volg je alle stappen, zoals gewend. Binnen vijf werkdagen heb jij je tekst of quote op canvas dan al in huis.

trouwtekst op canvas geprint vriendinnen op canvas met tekst


Een tekst bij je foto op canvas

Heb je bijvoorbeeld een mooie vakantiefoto gemaakt, maar wil je niet vergeten hoe het plekje heet, waar je deze zonsondergang hebt gemaakt? Dan zet je dat er toch gewoon bij? Met de nieuwe besteltool van FotoOpCanvas is het erg gemakkelijk om namen, titels of data aan je foto op canvas toe te voegen. Zo doe je het:


1. Upload een foto naar keuze en druk vervolgens op “Begin met personaliseren”
2. Kies een formaat en uitsnede.
3. Druk op “>>”, daarna op een deel van je foto en vervolgens op “Tekst toevoegen”
Je kunt nu links een lettertype, -formaat, positionering en kleur kiezen. In het tekstbalkje rechts kun je je gewenste tekst typen. De tekst zal automatisch op je foto verschijnen (hoe groter het gekozen formaat van de foto, hoe groter je de lettergrootte moet instellen, voordat de tekst verschijnt).
Wanneer je je tekst wilt verplaatsen, druk je op “Veranderen”. Je kunt nu je tekst verslepen en op de gewenste plek plaatsen.
Nu is je tekst op canvas af!

Bestel vandaag nog je foto op canvas met tekst!

Direct Bestellen