• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Tekst op canvas

tekst op canvas

Bij FotoOpCanvas.nl kun je nu ook jouw favoriete tekst op canvas laten afdrukken. Wil jij al zo lang je favoriete tekst aan de muur, maar kun je deze tekst nergens vinden? Bij fotoopcanvas.nl kies je zelf je favoriete poster! Het is daarnaast ook mogelijk een tekst aan je foto toe te voegen, waardoor je de foto nog unieker maakt. Er zijn dus twee manieren om een tekst op canvas af te laten drukken. Wij leggen het je uit, zelf tekst op canvas maken is makkelijker dan je denkt!

Canvas tekst of foto op canvas met tekst bedrukken

Those who don’t believe in magic will never find it. Iedereen heeft wel een favoriete quote, motto of tekst. Dan is het super leuk om deze aan de muur te hangen. Een canvas met tekst zou bijvoorbeeld heel mooi staan in de slaapkamer met een mooi gedicht er op, of op de kinderkamer met het favoriete kinderversje. Zo worden deze ruimtes veel persoonlijker. Deze manier van een tekst op canvas is erg gemakkelijk. Je zoekt gewoon een leuke afbeelding met tekst op via internet (Pinterest staat er vol mee!) en upload deze in onze besteltool. Daarna volg je alle stappen, zoals gewend. Binnen vijf werkdagen heb jij je canvas tekst dan al in huis. Een foto op canvas met tekst maakt jouw interieur af!

trouwtekst op canvas geprint   vriendinnen op canvas met tekst

Canvas met tekst af laten drukken

Een spreuk op canvas is weer eens wat anders dan een normale foto op canvas. Heb jij een favoriete quote van een bekend persoon? Of een favoriete uitspraak van je vriend of vriendin? Laat deze dan afdrukken op een canvas met tekst, ook wel canvasdoek genoemd. Je kunt een afbeelding van internet, die de spreuk bevat, laten afdrukken op canvas. Ook kun je zelf zo’n afbeelding maken in de besteltool. Je kunt namelijk gratis eigen tekst op canvas toevoegen. Lees snel verder voor de mogelijkheden en bestel een spreuk op canvas!

Iedereen heeft wel een favoriete spreuk, quote, levensmotto of leus. Dit kan bijvoorbeeld een uitspraak zijn van je favoriete sporter, politicus, acteur, of iemand anders. Dit kan zelfs een uitspraak zijn van iemand in je omgeving, die je goed kent, bijvoorbeeld een familielid of vriend(in). Wat voor foto met tekst op canvas  je ook wilt laten afdrukken, je kunt dit bij ons eenvoudig bestellen door middel van canvas tekst. Je kunt bijvoorbeeld een afbeelding van het internet afhalen, met die favoriete tekst. Heel vaak zijn die uitspraken die jij leuk vindt, nog niet op een plaatje gezet. Daarom is er een handige oplossing in onze besteltool beschikbaar. Je kunt namelijk zelf, als je een foto uploadt, canvas tekst toevoegen aan de foto. Je kunt dus bijvoorbeeld een volledig witte of zwarte foto uploaden, waar je dan een eigen tekst op canvas aan toevoegt. Je krijgt veel ruimte om te spelen met het lettertype, de lettergrootte en de kleur van de letters. Canvas is het niet het enige materiaal waar je een tekst op kunt plaatsen. Dit kun je doen bij alle producten uit ons assortiment., dus ga gauw aan de slag door zelf tekst op canvas te maken. 

Tekst op canvas populaire formaten

Tekst op canvas 60x40

Direct bestellen    60x40 cm € 17,15

Tekst op canvas 80x60

Direct bestellen    80x60 cm € 27,37

Tekst op canvas 120x80

Direct bestellen    120x80 cm € 48,12

Een foto met canvas tekst

Heb je bijvoorbeeld een mooie vakantiefoto gemaakt, maar wil je niet vergeten hoe het plekje heet, waar je deze zonsondergang hebt gemaakt? Dan zet je dat er toch gewoon bij? Met de nieuwe besteltool van FotoOpCanvas is het erg gemakkelijk om namen, titels of data aan je foto op canvas toe te voegen. Zo doe je het:

1. Upload een foto naar keuze en druk vervolgens op “Begin met personaliseren”
2. Kies een formaat en uitsnede.
3. Druk op “>>”, daarna op een deel van je foto en vervolgens op “Tekst toevoegen”
Je kunt nu links een lettertype, -formaat, positionering en kleur kiezen. In het tekstbalkje rechts kun je je gewenste tekst typen. De tekst zal automatisch op je foto verschijnen (hoe groter het gekozen formaat van de foto, hoe groter je de lettergrootte moet instellen, voordat de tekst verschijnt).
Wanneer je je tekst op canvas wilt verplaatsen, druk je op “Veranderen”. Je kunt nu je tekst verslepen en op de gewenste plek plaatsen.
Nu is je tekst op canvas af!

Bestel vandaag nog je foto op canvas met tekst! De mooiste tekst op canvas bestel je bij FotoOpCanvas.nl!

Direct Bestellen