• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Foto op canvas
94% Korting
Al vanaf € 1,85
Foto op canvas
94% Korting
Al vanaf € 1,85
Onze voordelen
  • Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Ophangsysteem zonder boorgaten mogelijk
  • XXL-formaten mogelijk (groter dan 100x150)
Bestel nu je panorama met 94% korting

Panorama foto op canvas

Op FotoOpCanvas.nl kun je nu ook een panorama op canvas af laten drukken. Tegenwoordig hebben veel telefoons en camera’s de optie om een panoramafoto te maken. Deze foto’s zijn erg breed en niet hoog. Heb je zelf niet de mogelijkheid om een panoramafoto te maken? Dan kun je ook zelf een uitsnede maken. Wij maken er dan een prachtige panoramafoto op canvas van! Bij een foto afdrukken op canvas wordt je bij ons voorzien van de juiste kwaliteit, waarbij onze producten ook verkocht worden voor de scherpste prijzen!

De mogelijkheden van een panorama op canvas

Met een canvas schilderij kan je allen kanten op. Panoramafoto’s kunnen een prachtig overzicht geven over een landschap, strand of zonsondergang. Dan is het ook erg leuk om zo’n panoramafoto op een saaie, witte muur in je woonkamer te hangen. Heb je een mooie panoramafoto gemaakt op vakantie? Laat deze dan afdrukken als foto op canvas panorama in het formaat van jouw keuze. Een panorama op canvas van 60 x 30 cm is een zeer voordelige optie. Naast een landschap of zonsondergang is het ook erg leuk om bijvoorbeeld een skyline af te laten drukken op een canvasdoek. Dus, ben je op vakantie geweest naar New York of een andere grote stad? Laat dan een panorama foto op canvas van de stad afdrukken op een canvasdoek. Zo heb je in je woonkamer een mooie herinnering te hangen. Het is erg leuk om een panoramafoto boven de bank te hangen, omdat hij zo breed is. Al met al past een foto op canvas panorama in elk interieur. Hieronder kan je lezen hoe je een foto op een canvas doek kan uploaden.

Panorama foto uploaden

Het is mogelijk om jouw hoogsteigen panorama foto te laten afdrukken hier bij FotoOpCanvas.nl! Als je dus ooit op vakantie bent geweest of je hebt een prachtige foto online gevonden dan kun je deze erg simpel op een panorama canvas laten zetten. Maar hoe werkt dit precies? Dat zal hier haarfijn worden uitgelegd. Als eerste is het handig of praktisch om jouw bestand een duidelijke naam te geven, zodat je het makkelijk terugvindt. Hierna kun je het makkelijk uploaden in de besteltool. Hier kun je eventueel nog enkele aanpassingen maken aan jouw canvas panorama foto. Dus voeg een leuke tekst toe of zorg dat het gedraaid wordt. Je kunt op dit scherm ook nog precies bepalen welk formaat je graag wilt, daar straks meer over. Na deze keuzes kun je door naar stap twee.

In stap twee kun je alle extra opties selecteren die wij voor jou bieden. Wij leveren een canvas ophangsysteem, zodat je geen problemen krijgt met het ophangen van jouw panorama op canvas. Wij bieden daarnaast ook een service die je kunt selecteren waarbij één van onze medewerkers meekijkt met jouw foto op panorama canvas. Deze zorgt dan dat de resolutie hoog genoeg is, dat de kleuren goed zijn. Kortom, dat de foto zonder problemen kan worden gedrukt. Een panorama foto afdrukken bij FotoOpCanvas.nl is zo gedaan en jij wordt voorzien van de juiste kwaliteit. Als laatste optie kun je nog een gaaf zwart-wit filter over de foto doen, of een sepia filter. Die laatste zorgt ervoor dat de foto’s een warme en vintage stijl krijgen. Hieronder vertellen wij jouw wat over de verschillende afmetingen van een canvas langwerpig.

Afmetingen foto op canvas panorama

Bij FotoOpCanvas.nl kun je helemaal zelf de breedte en hoogte kiezen van jouw foto op canvas panorama, zolang je varieert per 10 hele centimeters. Je kunt het dus zelf kiezen. 20 x 120 cm is mogelijk, maar 30 x 200 cm ook. De klant bepaalt!

Wanneer je ervoor kiest om een panoramafoto af te laten drukken op canvas, heb je de keuze uit twee verschillende framediktes. Dit kan 2 centimeter zijn, maar ook 4 centimeter. Het frame van 2 centimeter geeft je panorama foto op canvas een subtiele diepte. Het frame van 4 centimeter geeft het doek meer body en zorgt voor een ruimtelijk effect. Verder wordt binnen Nederland jouw canvasdoek gratis verzonden. Dat is altijd mooi meegenomen! Heb je toch nog een aantal vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice via de mail of telefoon.

Dus bestel nu snel en makkelijker dan ooit jouw eigen panorama foto op canvas bij FotoOpCanvas.nl!

Panorama canvas - Tot 94% korting - Nu besteld, morgen in huis!