• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Medewerkers fotocadeau Cultuur van FotoCadeau

Perfectionistisch, klantvriendelijk, nuchter, ondernemend & informeel

Zoals de namen Halbe en Sierk al doen vermoeden, heeft FotoCadeau.nl haar roots in Friesland. Het bedrijf achter deze website is gevestigd in Kollum. In een bedrijfspand van duizend vierkante meter wordt met 10 vaste krachten en een vijftigtal oproepkrachten vol passie gewerkt aan het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige fotoproducten. Met de foto op mok, foto op een sleutelhanger, foto op aluminium en al die andere mooie fotocadeaus streeft FotoCadeau.nl dezelfde kwaliteit na als die van zusterbedrijf CanvasCompany.nl. De kwaliteit van CanvasCompany.nl komt namelijk steevast als beste uit de testen, of het nu de test van de Consumentenbond, Zoom.nl of Digifotopro betreft.

Friese Roots, hoge kwaliteit & super klantenservice

Perfectionistisch en klantgericht

Klantvriendelijkheid staat bij FotoCadeau.nl en haar zusterbedrijven op nummer 1. Wij doen er alles aan om je tevreden te stellen. In alles wat we doen, streven we naar perfectie. Dat begint met het bestelproces. Deze is zo vanzelfsprekend mogelijk gemaakt; de input van onze eigen klanten heeft ons daarbij geholpen. Meteen nadat je jouw foto op canvas (of op hout, glas, aluminium, forex, poster of tuinposter) hebt geüpload, wordt elke individuele foto door een FotoCadeau-medewerker gecontroleerd of deze voldoende pixels bevat om op het door jouw gewenste formaat in perfecte kwaliteit te printen. Als dat niet het geval is, treden we met jou in overleg over jouw wensen en onze mogelijkheden. Gedurende het proces vinden meerdere kwaliteitschecks plaats en wij werken met de beste canvas en de beste printers. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan geven wij een “niet goed, geld terug” garantie. Al onze medewerkers zijn erop gericht om jou een zo mooi en goed mogelijke ervaring te geven.

Naast het feit dat we perfectionistisch zijn bij het creëren van jouw ervaring, richten we ons op een zo mooi mogelijke website, zo efficiënt mogelijke marketing, het zijn van een leuk mogelijke werkplek etc., etc.

Nuchter

FotoCadeau.nl is gevestigd in Friesland en op een enkele Groninger en een paar “import” medewerkers na, werken er met name Friezen. En je weet: Friezen zijn nuchtere mensen en dat kenmerkt ook meteen de cultuur van de FotoCadeau: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.

Ondernemende ondernemers

Naast dat we nuchter zijn en nooit naast onze schoenen zullen gaan lopen, is onze cultuur te kenmerken als ondernemend. In eerste instantie komt het ondernemerschap natuurlijk van de twee ondernemers achter CanvasCompany.nl. Daar waar we in 2004 met www.CanvasCompany.nl begonnen, hebben we inmiddels FotoCadeau.nl, CanvasCompany.be, FotoOpHout.nl, FotoOpGlas.nl, TuinposterOpMaat.nl en PimpJeDeur.nl. Er wordt hard aan gewerkt om in het eerste kwartaal twee nieuwe websites te lanceren. Het assortiment aan fotoproducten wordt uitgebreid met onder andere foto’s op mokken, telefoonhoesjes, placemats, sleutelhangers, tegeltjes en vele andere fotoproducten.

Ondernemende medewerkers

De medewerkers van FotoCadeau.nl zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen. Ze houden hun oren en ogen goed open voor wat betreft nieuwe met foto’s bedrukbare producten en komen met ideeën. Van onze medewerkers wordt verwacht dat ze altijd kijken naar verbeteringen in onze processen en dat ze zélf snel tot een klantvriendelijke oplossing komen met klanten die bellen of mailen. Initiatief wordt zeer op prijs gesteld en gestimuleerd.

Informeel

Het heeft misschien met de eerder beschreven nuchterheid te maken, maar de cultuur bij FotoCadeau.nl is zeer informeel. De directie draagt geen dure maatpakken, maar loopt gewoon in t-shirt, spijkerbroek en op gympen. We hebben respect voor iedereen en laten iedereen in zijn waarde: bij ons mag je zo zijn, zoals je bent. Iedereen praat met iedereen en iedereen kan bij iedereen binnen lopen om eigenlijk alles te bespreken. Veel collega’s zijn vrienden van elkaar en zien elkaar ook in hun vrije tijd.

Bekijk ook: ONZE WEBSHOPSONZE CULTUUR,  MIJLPALENIN DE MEDIA,  HOE HET WERKT en WERKEN BIJ