• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Oude meesters wandcirkel

Oude meesters wandcirkel

Een prachtige oude meester op een wandcirkel is een echte eyecatcher. Bij ons kun je uit vele verschillende schilderijen kiezen om af te laten drukken. Van Rembrandt tot Vermeer, en van Van Gogh tot Jan Steen. Die ronde foto kun je vervolgens op verschillende materiaalsoorten en in verschillende formaten laten printen. Voor een extra kunstzinnig effect kies je meerdere muurcirkels, die je in een groepje bij elkaar hangt.

De muurcirkel netjes ophangen

Bij elke foto op muurcirkel kan optioneel een zelfklevend metalen plaatje worden bijbesteld. Je bevestigt het metalen plaatje eenvoudig op de muurcirkel en daarna is het ophangen van je nieuwe kunstwerk aan een schroef in de muur kinderspel.

Oude meester voor buiten

Een muurcirkel voor buiten wordt ook wel tuincirkel genoemd. Als je een wandcirkel buiten op wil hangen, kies dan voor aluminium als materiaalsoort. Aluminium kan tegen de verschillende weersomstandigheden. Met een van de oude meesters voor buiten geef je je buitenmuur, schutting, hokje of hek in een handomdraai een unieke look.

Materiaal en formaten

Met de muurcirkels kun je eindeloos variëren. De cirkels zijn namelijk verkrijgbaar in 4 formaten en 2 verschillende materiaalsoorten. Als je bijvoorbeeld voor een hele grote muurcirkel kiest (de XXL-variant heeft een doorsnede van maar liefst 120 cm), dan heb je echt een prachtig schilderij aan de muur op een origineel materiaal. Kies voor meerdere kleine varianten als je verschillende oude meesters wil laten zien.

De 2 verschillende materiaalsoorten:

  • Forex/kunststof: dikte 5 mm, een harde soort piepschuim, perfect voor fotoprint en laag geprijsd
  • Dibond/aluminium: dikte 3 mm, stijlvol, keiharde materiaalsoort, kan ook buiten gebruikt worden

Oude meester bestellen

Bij het bestellen van een oude meester profiteer je bij ons van vele voordelen. Allereerst hebben we al een prachtige selectie gemaakt van de schilderijen waar je uit kan kiezen. Je hebt daarbij de keuze uit zo’n 50 verschillende schilderijen, van vele bekende schilders. Daarnaast profiteer je bij ons van voordelige prijzen en een uitstekende service.

Ervaar nu zelf deze voordelen en bestel een oude meester op wandcirkel!