• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

Fotobehang

Bij FotoOpCanvas.nl kun je nu ook fotobehang bestellen! Ben jij op zoek naar behang met de perfecte print? Dan kun je bij ons terecht! Je kunt namelijk kiezen uit:

  • je eigen foto laten printen behang;
  • een foto van Shutterstock laten printen op behang;
  • onze eigen collectie met meer dan 1000 prints, afbeeldingen en foto's.

Er zit gegarandeerd een print bij die je zoekt. Je eigen foto op behang kan al vanaf €14,95 per m2. Daarmee bieden wij goedkoop fotobehang aan. Je hebt keuze uit Vinyl of Airtex. Tot slot kun je ook nog gebruik maken van onze plakservice, als je niet zelf je foto behang wilt plakken. Dit al vanaf €50-, per uur inclusief BTW

Fotobehang met unieke plakservice

Wil je bij ons fotobehang kopen, maar heb je geen zin of tijd om dit zelf te plakken? Dan kun je gebruik maken van onze plakservice. Voor maar €55-, per uur inclusief BTW komt één van onze specialisten langs om jou behang op te plakken. Wanneer je hier interesse in hebt, kun je dit aangeven via het offerteformulier!

Fotobehang met een eigen foto

Naast wanddecoratie in de vorm van schilderijen, is een behang met jouw favoriete afdruk ook leuk! Denk daarbij aan muur in de hal met een oude familiefoto, een kantine met een leuke teamfoto of een kinderkamer met een afbeelding een bekende tekenfilm figuur, zoals Woezel en Pip. Welk formaat behang je ook wenst, het is mogelijk!

Behang met een eigen foto bestaat uit Airtex of Viny. Bij Airtex wordt jouw behang uit één stuk gesneden, tot 5x45 meter. Airtex behang beschikt over een grote kleurkracht, waardoor jouw foto er altijd prachtig op komt. Daarnaast is Airtex eenvoudig en naadloos aan te brengen. bij Vinyl wordt jouw behang op meerdere rollen geleverd van 1,26 meter breed met lengtes tot wel 50 meter. Dit materiaal is vooral geschikt voor kleine oppervlaktes. Dit behang is makkelijk af te nemen met een vochtig doekje. Je kunt zelf de keuze maken welk behang je wilt.

Zorg er wel voor dat de kwaliteit van de foto die jij gebruikt goed is. Voor het beste resultaat dient de originele foto per meter 700 pixels te hebben. Wil je bijvoorbeeld fotobehang van 2x3 meter hebben? Dan moet jouw foto bestaan uit 1400x2100 pixels.

   Teamfoto op fotobehang   strandfoto op fotobehang

Onze collectie fotobehang

Wil je liever een andere foto op behang hebben dan een eigen foto? In onze collectie vind je meer dan 1000 prints en afbeeldingen. Denk hierbij aan bloemen behang, paarden behang, behang van bos of juist van een stad zoals New York.. Ben je op zoek naar iets minder opzichtigs, dan is zwart wit behang heel leuk. We zien dit vaak gebruikt worden als keuken behang.  Erg populair is het steen behang, Woezel en Pip behang of Herman Brood. Kortom, er is voor iedereen passend fotobehang te vinden.
De afmetingen van het posterbehang uit onze collectie zijn al bepaald, maar passen in veel interieurs.

Olifant op fotobehang

Wereldkaart op behang

Hou je van reizen? Dan kun je ook kiezen voor een wereldkaart op behang. Een wereldkaart staat prachtig in de woonkamer, keuken of achter je bed in de slaapkamer. Je kunt je wereldkaart aan de wand zo persoonlijk maken als je wilt, bijvoorbeeld met onze prikvlaggetjes. Onze wereldkaarten op behang vind je bij ons zusje WereldKaarten.nl. Je kunt kiezen uit verschillende soorten wereldkaarten en formaat. Wil jij een prachtige wereldkaart aan je muur? Kijk dan bij ons zusje voor onze collectie wereldkaarten op behang. 

wereldkaart op behang

Bestellen

Jouw behang met foto wordt binnen 3 werkdagen geleverd. Het behang wordt verpakt in een stevige koker. DHL logistics zal je bestelling vlekkeloos en onbeschadigd bij je thuis bezorgen.
Geef jouw interieur een unieke uitstraling met jouw eigen fotobehang!

Bestel vandaag nog persoonlijk fotobehang op FotoBehangFactory.nl (het zusje van FotoOpCanvas.nl)

Direct Bestellen