• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Kinderwereldkaart op canvas

Een kinderwereldkaart op canvas is de ideale mix tussen een educatief en decoratief product. Je kunt bij ons kiezen uit wel 13 verschillende kinderwereldkaarten. Deze zijn te bestellen op 5 verschillende materialen, waaronder canvas. Deze kun je allemaal vinden op de website van ons zusje Wereldkaarten.nl. Hier op FotoOpCanvas.nl geven we jou er meer informatie over, zodat je daarna gelijk eentje kunt bestellen. Lees dus snel verder en bestel een kinderwereldkaart op canvas!

Upload je eigen wereldkaart

Een wereldkaart voor kinderen

Zoek jij nog een decoratie voor in de baby- of kinderkamer en wil je ook dat je zoontje of dochter meer over de wereld leert? Dan ben je hier aan het juiste adres. Er zijn namelijk veel kinderwereldkaarten te vinden op Wereldkaarten.nl die bijdragen aan de ontwikkeling van je kind. En dat terwijl ze hartstikke hip zijn. Deze kaarten leren jouw kind iets over de dieren, mensen, natuur, gebouwen en culturen over de hele wereld. Door de vele details valt er steeds meer te ontdekken als je goed kijkt. De plaatjes hebben strakke en heldere kleuren, waardoor ze perfect zijn om aan de wand te hangen. De ideale mix tussen educatie en decoratie dus. Je hebt de keuze uit wel 13 verschillende wereldkaarten voor kinderen. Een van de mogelijkheden is om zo’n kinderwereldkaartkaart op canvas te bestellen. Je kunt daarnaast ook een van deze kaarten bestellen op hout, aluminium, plexiglas of poster. Er is genoeg keuze dus op onze zustersite.

Populairste kinderwereldkaarten

Wereldkaart Ons dierenrijkCanvas

Wereldkaart ons dierenrijk
Vanaf € 9,95

Direct bestellen

Wereldkaart ons dierenrijk - baby Canvas

Wereldkaart ons dierenrijk - baby
Vanaf € 9,95

Direct bestellen

Wereldkaart kleine vriendjes Canvas

Wereldkaart kleine vriendjes
Vanaf € 9,95

Direct bestellen

Een wereldkaart op canvas bestellen

Als je een wereldkaart op canvas bestelt, heb je de keuze uit vele afbeeldingen. Wereldkaarten.nl biedt uiteraard niet alleen kaarten voor in de kinderkamer aan, maar ook andere soorten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan gedetailleerde wereldkaarten die je in het aardrijkskundelokaal tegenkomt of kunstzinnige trendy kaarten. Daarmee hoef je niet alleen een kaart voor je kind te bestellen, maar kun je ook eentje voor in je eigen slaapkamer of de woonkamer bestellen. De producten van Wereldkaarten.nl zijn uitstekende decoratie en echte blikvangers voor gasten. Vooral als je een kaart met prikvlaggetjes bestelt, leidt dat tot veel gespreksstof. Hiermee kun je ook je kind laten zien waar je allemaal geweest bent.

Bestel snel een kinderwereldkaart op canvas, een educatieve decoratie!

Hele collectie op Wereldkaarten.nl bekijken