• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Grote canvas poster

Heb jij ook weleens het gevoel dat er iets mist in jouw interieur, of dat die ene muur toch wel erg kaal is. Dan is een grote canvas poster wellicht hetgeen wat hier verandering aan kan brengen. Een grote canvas poster is gemaakt van echt fotopapier, dit ik ook het materiaal waar filmposters van gemaakt worden. Een grote canvas poster kan bijvoorbeeld bedrukt worden met jouw favoriete foto of je kunt ervoor kiezen om jouw eigen filmposter te maken door middel van een grote canvas poster. Alles is mogelijk bij FotoOpCanvas.nl!

Grote canvasdoeken

Naast de grote canvas poster bieden wij ook grote canvasdoeken aan. Al onze producten worden met liefde en vakmanschap gemaakt, dit geldt al helemaal voor de grote canvasdoeken. Deze grote canvasdoeken worden namelijk van begin tot eind met de hand gemaakt door onze vakmensen. Grote canvasdoeken zijn te bestellen tot een maat van maar liefst 300x140cm. Deze grote canvasdoeken worden door onze eigen chauffeur bezorgd, hiermee wordt de kwaliteit optimaal behouden en is de kans op de beschadigingen miniem. Tijdens het bestellen van jouw grote canvasdoek kun je allerlei aanpassingen doen, denk hierbij aan bijvoorbeeld een kleureffect. Wij raden aan om tegen een kleine meerprijs een ophangsysteem bij jouw grote canvasdoek te bestellen. Met een ophangsysteem kun je jouw doek gemakkelijk ophangen en hierdoor nog meer plezier beleven aan jouw doek.

Grote canvas poster ontwerpen

Een grote canvas poster ontwerpen is gemakkelijker dan je denkt. Jij hoeft slechts jouw foto up te loaden in onze besteltool. Zodra je dit gedaan hebt krijg je een preview te zien, tijdens het bestelproces kun je aanpassingen doen aan de grote canvas poster. Bij deze aanpassingen kun je bijvoorbeeld denken aan een kleurenfilter of een collage maken. Als de preview akkoord is kun je verder met bestellen. Nadat jij besteld hebt gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om jouw grote canvas poster of grote canvasdoeken te maken. De normale bezorgtijd bedraagt vijf werkdagen, voor grote canvasdoeken kan dit afwijken. Als je met spoed besteld dan wordt jouw grote canvas poster binnen drie werkdagen verstuurd.

Bestel gauw jouw eigen grote canvas poster bij FotoOpCanvas.nl!