• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Goedkope canvas

Wanneer jij op zoek bent naar een betaalbaar canvasdoek ben je bij FotoOpCanvas aan het juiste adres. De foto op canvas is al jaren een absolute must-have voor de decoratie van je huis. Op een canvasdoek laat je gemakkelijk de allermooiste herinneringen afdrukken. Voortaan kun je in eigen huis dus lekker wegdromen wanneer je naar de opgehangen canvas kijkt. Bij FotoOpCanvas zorgen we ervoor dat je geen cent te veel betaald, maar dat je wel kan genieten van uitstekende kwaliteit. Onze goedkope canvas wordt al jaren door onze klanten geprezen. Ontdek op onze webshop of een canvas bij jou past!

Goedkoop, maar uitstekende kwaliteit

Bij ons bestel je jouw foto op canvas goedkoop, maar wel met kwaliteitsgarantie. Wanneer jouw foto van goede kwaliteit is kan hij erg scherp op canvas worden afgedrukt. Door een klein beetje extra te betalen voeren wij zelfs een professionele foto controle uit. Met zo’n professionele foto controle heb jij de garantie dat jouw geleverde foto mooi afgedrukt kan worden. Over het algemeen zijn de ingestuurde foto’s allemaal van goede kwaliteit en zullen ze prachtig op de canvas kunnen worden gedrukt. Wij zien vaak dat mensen foto’s van een bruiloft bestellen, maar ook familiefoto’s, huisdier foto's of reisfoto’s zijn erg geliefd. Je kan het zo gek niet bedenken of wij drukken het voor je af. Bij ons bestel je dus goedkoop foto op canvas, wacht niet langer en bestel jouw favoriete foto hier!

Haal jouw foto op canvas nu in huis!

Onze goedkope canvas kun je al bestellen vanaf €1,85. Bij ons bestel je dus echt een foto op canvas goedkoop. Hier komt nog bij dat alle canvasdoeken gratis worden verzonden bij bestellingen van €50,- of meer. Hiernaast heb je de keuze uit twee verschillende framediktes: 2 cm en 4 cm. Wanneer je gaat bestellen is de framedikte slechts een van de dingen die je aan zult moeten geven. We hebben hiernaast natuurlijk jouw favoriete foto nodig en ook willen we het gewenste formaat weten. Dankzij onze handige besteltool ben je hier gelukkig nauwelijks tijd aan kwijt. Zodra jij al je wensen hebt doorgegeven gaan wij hard aan de slag met de productie van jouw foto op canvas. Na de betaling worden ze standaard binnen 3 werkdagen verzonden, voor de grotere formaten is de levertijd iets langer. Wacht niet langer en laat jouw favoriete foto op canvas afdrukken zodat je hem in huis op kan hangen!

Op FotoOpCanvas.nl bestel je goedkoop foto op canvas! Wacht dus niet langer en haal deze persoonlijke blikvanger in huis!