• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Wereldkaart canvas

wereldkaart op canvasdoek met prikvlaggetjes

Wereldkaart op canvas afgedrukt

Ben je een echte trendwatcher, die graag de nieuwste trends in huis haalt? Dan zal deze trend je vast en zeker nog niet ontgaan zijn. Het is tegenwoordig namelijk super hip om een mooie wereldkaart canvas, ook wel wereldkaart op doek genoemd, in je huis te hangen. De wereld kaarten zijn dan ook in alle woonprogramma’s te zien, op social media verschijnen ze telkens op je tijdlijn en elke webshop loopt er mee te koop. Ja, ook FotoOpCanvas! Zelf vinden wij het namelijk ook een erg leuke trend, die we graag aan willen bieden (en stiekem ook zelf in huis hangen…). 

Upload je eigen wereldkaart

Populaire wereldkaarten

Wereldkaart Doorsnede papier

Wereldkaart Doorsnede papier
Vanaf € 21,95

Direct bestellen  

Canvas collage 80x60

Wereldkaart Ons dierenrijk - baby
Vanaf € 21,95

Direct bestellen

Wereldkaart Vingerafdruk

Wereldkaart Vingerafdruk
Vanaf € 21,95

Direct bestellen

Waarom een wereldkaart canvas?

Wereldkaarten bestaan al eeuwen lang. In de 15e à 16e eeuw werd de eerste wereld kaart uitgebracht en sindsdien is de wereldkaart aan veel veranderingen ondergaan. De basisfunctie van de wereld kaart is natuurlijk om de wereld in beeld te brengen, maar een wereldkaart op doek wordt ook steeds vaker gebruikt om lege muren op te vullen of zelfs om bij te houden welke landen je al eens hebt bezocht. Deze laatste functie is vooral op dit moment heel erg populair. Ben je dus reislustig en heb je al veel landen bezocht of wil je dit nog graag doen? En wil je dit op een overzichtelijke manier bijhouden? Dan is een wereldkaart aan de muur een leuk idee voor jou. Wij van FotoOpCanvas raden dan natuurlijk aan dat de wereldkaart wordt afgedrukt op ons mooie canvas materiaal. Een canvas wereldkaart is te bestellen bij onze zusterwebsite Wereldkaarten.nl. Hier vind je de mooiste wereldkaart op doek designs, in verschillende categorieën zoals historische wereldkaarten, trendy wereld kaarten en wereldkaarten voor de kinderkamer., maar ook de wereldkaart zwart wit canvas is hier te vinden Hieronder lees je meer over een wereldkaart canvas en Wereldkaarten.nl. 

Canvas wereldkaart bestellen

De kaarten zijn er in verschillende vormen en maten en kunnen op verschillende manieren gedrukt worden. Zo heb je bijvoorbeeld kaarten op posters, hout en nu ook canvas. Canvas is uitermate geschikt als ondergrond voor een wereldkaart, omdat het weinig structuur heeft. Hierdoor blijven kleine landen en eilandjes goed zichtbaar. Een wereldkaart op canvas is een leuke muurdecoratie en is ook erg handig voor het bijhouden van de landen die je al eens hebt bezocht. Door een prikker of punaise in de landen te prikken, heb je alle bezochte landen op een rij. Daarnaast kun je met een prikker of punaise ook heel goed aangeven welke route je tijdens je roadtrip hebt gevolgd of welke landen je nog wilt bezoeken. Alles is mogelijk! Een canvas wereldkaart zorgt voor een leuke opvulling van de muur, voor een geheugensteuntje en, als laatste, voor eindeloze gesprekken. Laat je bezoek de wereldkaart op linnen zien en vertel alles over de mooie vakanties en bijzondere plekken. Met een wereldkaart op doek haal je herinneringen op, leven de herinneringen voort en vind je alvast je volgende vakantiebestemming. Bestel vandaag nog jouw eigen canvas wereldkaart!

Hele collectie op Wereldkaarten.nl bekijken