• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Kunst op canvas

Ben jij op zoek naar een kunstwerk, dat afgebeeld is op een canvas? In dat geval ben jij bij FotoOpCanvas.nl bij het juiste adres. Bij ons kan jij jouw kunst op canvas in diverse formaten bestellen. Geef jouw muur de boost die het verdient met kunst aan de muur, je kan kiezen voor abstracte kunst, maar ook voor bekende schilderijen zoals de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn. Met een canvas schilderij kan je namelijk alle kanten op! Op onze website hebben we ook een aantal geslaagde voorbeelden van beroemde schilderijen en een abstract schilderij. Wat jouw keuze ook is, bij FotoOpCanvas.nl ben jij verzekerd van een prachtig kunst schilderij! Hieronder vertellen wij jou wat over het materiaal canvas en hoe jij bij ons een schilderij canvas kan bestellen.

kunstwerk op canvas  
kunst op canvas  
jouw kunst op canvas  

Materiaal

Het werken met canvas brengt veel voordelen met zich mee. Allereerst is het materiaal uitermate geschikt om kunst op af te drukken en omdat het een leuke en alternatieve manier is om jouw kunst weer te geven. Een kunst op canvas zie je namelijk niet vaak! Door je huis op te leuken met prachtige canvas schilderij creëer je een huiselijke en persoonlijke sfeer. Veel mensen kunnen met kunst een bepaald gevoel uitdrukken. Op die manier kun je in huis warmte en een uniek gevoel aanbrengen. Kunst aan de muur is ook nog eens een goede combinatie met het materiaal canvas. Het materiaal bevat een witte ondergrond waardoor alle details van de print goed te zien zijn. Hierdoor krijgt jouw kunst schilderij de aandacht die het verdient. Het maakt dan ook niet uit of het gaat om een abstract schilderij of om bekende schilderijen, jouw kunstwerk wordt tot in het kleine detail perfect weergegeven. Het is ook leuk om kunst poster cadeau te geven aan een goede vriend, familielid of kennis. Verras diegene met abstracte kunst en tover een glimlach op zijn of haar gezicht. Je kan ook bijvoorbeeld kiezen voor beroemde schilderijen zoals de Sterrennacht van Vincent van Gogh.

Een kunstwerk afdrukken en inlijsten

Kunstenaars kunnen er voor kiezen om hun eigen werken op canvas af te laten drukken. Wij werken vaak samen met kunstenaars en fotografen en kunnen speciale kortingen bieden aan professionals. Door onze jarenlange ervaring ben je als professional verzekerd van de beste kwaliteit. Op onze website hebben we voorbeelden van mooie schilderijen. Laat jouw schilderijen op canvas afdrukken bij FotoOpCanvas.nl. Een zeer gunstige deal dus! Een kunstwerk op canvas wordt nog specialer wanneer je deze laat inlijsten. Wij bieden hiervoor de canvas baklijsten aan. Onze baklijsten zijn te bestellen in verschillende formaten in het zwart, wit en in een prachtige warme houtkleur. Hierdoor valt jouw fotokunst aan de muur nog meer op! Ben jij geïnteresseerd in kunst of maak je zelf kunstwerken? Laat dan eens werk op canvas afdrukken! Je zult verbaasd zijn over het prachtige eindresultaat. Canvas kunst is voor iedereen en past overal, dus twijfel niet langer en bestel jouw eigen canvas kunstwerk bij FotoOpCanvas.nl! Hieronder vertellen wij aan jou hoe jij bij ons canvas art kan bestellen.

Bestel jouw kunst op canvas bij FotoOpCanvas

Het bestellen van een schilderij kunst is zo gedaan met onze besteltool. De eerste stap is het personaliseren van het product. Wanneer jij een foto hebt van jouw poster schilderij kan jij deze foto uploaden. Aan jouw rechterkant heb jij keuze uit diverse formaten. Een klein of groot canvas schilderij? Bij ons kan jij alle kanten op! Hierna kom je bij stap 2: extra opties.

Het eerste wat jij kan aangeven is of jij gebruik wil maken van de professionele fotocontrole. Bij de professionele fotocontrole kijkt een collega van ons nog een keer extra naar de foto. De foto wordt dan beoordeeld op kleur, kwaliteit, scherpte en het aantal pixels. Wij van FotoOpCanvas.nl raden het aan om gebruik te maken van deze optie, voor een goedkope prijs maak je al gebruik van deze opties en zo kom je niet voor eventuele verrassingen te staan. Ook kan je bij deze stap aangeven of jij gebruik wil maken van deze twee filters: sepia of zwart-wit.

De laatste stap is het controleren van de gegevens die jij hebt ingevuld. Deze zijn in een opsomming zichtbaar zodat jij dit kan controleren. Wanneer jij hiermee akkoord gaat kan je de bestelling afronden en hoef je alleen nog maar te wachten op een schitterend canvas schilderij. Wanneer je op zoek bent naar kunst op de muur ben jij bij FotoOpCanvas.nl op het juiste adres. Wij verkopen onze producten voor zeer scherpe prijzen, terwijl jij verzekerd bent van de juiste kwaliteit. Heb jij een aantal vragen? Op onze website hebben wij een pagina met veelgestelde vragen. Wanneer jij hier geen antwoord hebt gekregen op jouw vraag, kan je gerust contact opnemen met onze klantenservice via de mail of telefoon. Bestel vandaag nog een schitterend kunst schilderij bij FotoOpCanvas.nl!

Direct Bestellen