• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Teamfoto op canvas

Een teamfoto op canvas is een uitstekende herinnering aan een mooi seizoen. Geef dit bijvoorbeeld als cadeau aan je trainer of een speler die weggaat. Ook kan het natuurlijk een mooie herinnering zijn voor jezelf. Het is natuurlijk vooral leuk als je kampioen bent geworden, als een prachtige herinnering aan een prachtig seizoen. Vergeet dat ene sportteam en dat ene seizoen nooit weer en bestel een teamfoto op canvas!

Teamfoto op canvas als herinnering

Als je een leuk seizoen hebt gehad met je sportteam, is de teamfoto een ultieme herinnering. Deze kun je digitaal opslaan voor later, maar ook laten afdrukken op canvas. Hiermee heb je een aandenken van een hoge kwaliteit, die lang meegaat. Je kunt dit product gebruiken voor jezelf, maar ook als cadeau voor iemand anders. Als het seizoen is afgelopen, kun je de trainer bedanken voor zijn of haar inspanningen. Ook kun je bijvoorbeeld een speler bedanken die de club verlaat. Als je een gezellig seizoen hebt gehad, is dit een leuk aandenken. Dan maakt het niet eens uit of je kampioen bent geworden of gedegradeerd. Je zult altijd terugdenken aan die fantastische groep mensen. In plaats van thuis aan de wand, kan een teamfoto op canvas ook in de kantine of kleedkamer hangen.

De mogelijkheden van een teamfoto op canvas

Je hebt vele opties bij het bestellen van zo’n foto op canvas. Je kunt kiezen uit formaten van 20x20 cm tot 140x300 / 300x140 cm. Je kunt daarbij kiezen uit een frame van 2 cm of 4 cm dik. Wil je de foto nog meer uitstraling geven? Bestel dan een baklijst bij de canvasafdruk. Deze houten baklijst is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, zwart of blank (houtkleur). Je hebt dus veel mogelijkheden om het product aan te passen naar de behoeftes van jou of de ontvanger van het cadeau. Je hebt al een foto op canvas vanaf € 1,85. Na de bestelling wordt het product binnen 3 werkdagen verstuurd. Een spoedlevering is ook mogelijk. Je betaalt dan € 5 extra. Bij de foto kun je een ophangsysteem bestellen. Hiermee kun je gemakkelijk de teamfoto ophangen.

Bestel vandaag nog een teamfoto op canvas als herinnering op FotoOpCanvas.nl!

Direct bestellen