• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Spandoek

Een foto op canvas in XXL-formaat is erg geschikt om als spandoek te gebruiken voor binnen. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken als promotiemateriaal tijdens een vakbeurs, relatiedagen, events of een open dag. Er zijn nog veel meer mogelijkheden om een foto op canvas te gebruiken als spandoek. Als je liever een spandoek voor buiten wilt bestellen, kun je bij ons ook een tuinposter bestellen. Bestel dus vandaag nog een spandoek op FotoOpCanvas.nl!

Een spandoek voor binnen

Zoek jij nog een ideale manier om jouw bedrijf te promoten en wil je het doek binnen gebruiken? Dan is een foto op canvas echt iets voor jou. Wil je graag zo veel mogelijk mensen attent maken op jouw bedrijf of product? Bestel dan een foto op canvas in XXL-formaat. Dit vormt een uitstekend promotiemateriaal. Je kunt je boodschap hier zeker op kwijt. Als je nog geen tekst op de afbeelding hebt, kun je dit zelf toevoegen in stap 1 van de besteltool. Je krijgt veel ruimte om te spelen met het lettertype, de lettergrootte en de kleur van de letters. Je kunt hier dan bijvoorbeeld een slogan of een aanbieding op zetten. Een foto op canvas is beschikbaar in formaten van 20x20 cm tot 140x300 cm. Grotere formaten zijn mogelijk op aanvraag. Wil jij nou meerdere canvas doeken bestellen? Vraag dan een offerte aan. Geef aan hoeveel producten je wilt bestellen en in welk formaat. Wij proberen op werkdagen binnen 4 uur na aanvraag met een prijsvoorstel te komen. Een foto op canvas is al te bestellen vanaf € 1,85.

Een spandoek voor buiten

Wij verkopen niet alleen maar foto’s op canvas op onze site, maar ook tuinposters. Een tuinposter is zeer geschikt om te gebruiken als spandoek voor buiten. Zulke posters zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden zoals regen en wind, en verkleuren niet in de zon. De meest geschikte manier om een spandoek op te hangen is een aluminium frame. Dit is een zeer complete afwerking. Een tuinposter is al te verkrijgen vanaf € 19,95 en is beschikbaar in formaten van 30x60 cm tot 300x400 cm. Een tuinposter wordt na bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen verstuurd. De verzendkosten hiervoor zijn € 5,95. Ook als je meerdere tuinposters bestelt, kun je een offerte aanvragen bij ons.

Bestel vandaag nog een spandoek goedkoop en snel op FotoOpCanvas.nl!

Direct bestellen