• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Kindertekening op canvas

Een kindertekening op canvas maakt een waar kunstwerk van de tekening die jouw kind heeft gemaakt. Zulke tekeningen blijven een mooie herinnering aan vroeger. Als je nou zo’n tekening kon inlijsten, zou het langer meegaan. Dat kan je nu doen door de tekening in te scannen of er een foto van te maken. Let er wel op dat de kwaliteit goed moet zijn. Je kunt de tekening ook naar ons opsturen, zodat wij hem inscannen en laten afdrukken op canvas. Bestel snel een kindertekening op canvas als herinnering op FotoOpCanvas.nl!

Kindertekening op canvas als kunstwerk

Als jouw zoontje of dochter een mooie tekening heeft gemaakt, ben je natuurlijk een trotse vader of moeder. Ook als opa of oma kun je blij zijn met een tekening van je kleinkind. Zo’n tekening vind je natuurlijk hartstikke mooi en wil je het liefste aan de muur hangen. Een papiertje aan de muur hangen is niet zo veel waard. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor. Je kunt zelf je foto digitaal uploaden. Om de afbeelding op je computer/laptop te krijgen kun je de foto inscannen met een scanapparaat of een foto maken van de tekening. Zorg er wel voor dat de tekening van een hoge kwaliteit is, zodat de foto ook op canvas een mooie afdruk krijgt. Als je niet tevreden bent over de kwaliteit of als je geen scanapparaat hebt, kun je de afbeelding ook naar ons opsturen. Neem dan contact op met onze klantenservice via info@fotoopcanvas.nl of bel naar 085-4013318. Nadat je de foto hebt opgestuurd, gaan wij voor je aan de slag.

Een foto op canvas bestellen

Als je de foto digitaal hebt, kun je deze makkelijk uploaden in onze besteltool. Je kunt in stap 2 van de besteltool ook kiezen voor een baklijst. Zo’n baklijst, die gemaakt is van hout, is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit of blank. Deze omlijsting voor de tekening op canvas maakt van de tekening helemaal een kunstwerk. Door de foto in de lijst te leggen, creëer je een mooi effect. Je kunt hetzelfde ophangsysteem gebruiken dat je normaal bij een foto op canvas kunt bestellen. Deze vind je ook in stap 2 van de besteltool.

Bestel vandaag nog een kindertekening op canvas op FotoOpCanvas.nl!

Direct bestellen