• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Fotobewerkingen

Met de fotobewerkingen van FotoOpCanvas.nl maak je jouw favoriete foto nog specialer. Als je jouw foto wilt laten aanpassen, heb je de keuze uit gratis fotobewerkingen en betaalde fotobewerkingen. Dit geeft jouw foto net dat beetje meer uitstraling dat het nodig heeft. Jouw foto op canvas met bewerking wordt een ware eyecatcher aan de muur. Hieronder leggen wij je uit welke mogelijkheden je hebt en hoe het werkt. Lees eerst over de opties en bestel dan snel een foto op canvas met een fotobewerking!

Gratis fotobewerkingen

De gratis fotobewerkingen zijn bewerkingen die je zelf kunt uitvoeren in de besteltool. Dit gaat erg gemakkelijk. Je kunt dit doen in stap 1 van de besteltool, nadat je een foto hebt geüpload. Je kunt gratis tekst toevoegen en de foto omzetten naar bijvoorbeeld zwart-wit of sepia. Als je tekst toevoegt, krijg je veel ruimte om te spelen met het lettertype, de grootte van de letters en de kleuren. De omzetting van de afbeelding naar zwart-wit of sepia zorgt voor een retro uitstraling. Bij veel foto’s zorgt dit voor een mooi effect. Als je de foto hebt geüpload, zie je aan de linkerkant een zwart balkje staan met ‘Zwart-wit en sepia’ en ‘Tekst’. Druk op de bewerking naar keuze en je krijgt meteen te zien hoe het eruit gaat zien. Een bewerking die ook gratis is, is een panoramafoto. Heb je zelf een mooie panoramafoto? Laat deze dan afdrukken op een canvas doek met een grote breedte en een kleine hoogte. Bijvoorbeeld het formaat 90x30 cm is zeer geschikt voor een panoramafoto.

Betaalde fotobewerkingen

De betaalde fotobewerkingen zijn bewerkingen die worden uitgevoerd door onze vormgevers. Ze zijn namelijk niet makkelijk om in een paar klikken uit te voeren. Hier betaal je een kleine meerprijs voor. Je bestelt gewoon de foto zoals je dat gewend bent en selecteert dan in stap 2 de fotobewerking die je graag wilt. Na het bestellen en afrekenen wordt er via de mail contact met je opgenomen. Als het ontwerp van de bewerking klaar is, krijg je deze te zien. Je krijgt van ons twee gratis correctieronden, waarbij je kunt aangeven dat je iets anders wilt zien. Als je akkoord bent gegaan met het ontwerp, gaat de bestelprocedure verder. Daarna wordt je foto op canvas met bewerking binnen 3 werkdagen verstuurd. Er zijn geen verzendkosten. De betaalde fotobewerkingen die je kunt kiezen zijn: fotocollage (€ 15,-) en een meerluik (€ 15,-).

Bestel vandaag nog een foto op canvas met fotobewerkingen op FotoOpCanvas.nl!

Direct bestellen