• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Collage maken op canvas

Wil jij niet een maar meerdere foto’s op een canvas doek drukken? Dan biedt collage maken op canvas de oplossing. Een fotocollage op canvas maken zorgt er namelijk voor dat al jouw favoriete foto’s gebundeld worden tot een prachtige collage. Daarnaast is een fotocollage maken op canvas helemaal niet zo moeilijk als het klinkt, wij helpen jou hier namelijk bij. Wil jij jouw collage op canvas nog persoonlijker maken, dan kun je ervoor kiezen om een fotocollage met tekst te maken. Op deze manier kun je een mooie tekst of quote toevoegen tijdens het collage maken op canvas.

Fotocollage maken op canvas

Een foto op canvas is tegenwoordig in menig huishouden te vinden. De reden hiervoor is dat een canvas doek eigenlijk in elk interieur tot zijn recht komt. Door middel van een collage op canvas maken kies jij voor een nog originelere manier om jouw mooiste herinneringen op foto te laten drukken. Een fotocollage met tekst zorgt er daarnaast voor dat jij jouw favoriete quote of tekst kwijt kunt op jouw doek. Dit zorgt ervoor dat een fotocollage op canvas maken ook ideaal weggeven kan worden als fotocadeau voor een familielid, kennis of zakelijke relatie. Een collage maken met tekst is een zeer originele manier om jouw foto’s te laten bundelen.

Fotocollage met tekst

Een fotocollage maken op canvas is een fluitje van een cent met behulp van onze besteltool. Jij kunt simpelweg het formaat uitkiezen waar jij de fotocollage op wilt maken. Daarna upload je een foto die je op een fotocollage met tekst wilt hebben. Tijdens het bestellen is het belangrijk dat je bij extra opties, de optie collage aanvinkt. Nadat jouw bestelling is afgerond neemt onze vormgever contact met jou op om de fotocollage op canvas maken af te ronden. Jij stuurt de overige foto’s die jij op de fotocollage wilt hebben en onze vormgever zorgt ervoor dat dit tot een collage op canvas gemaakt wordt. Collage met tekst maken gaat via hetzelfde proces, jij hoeft slecht de tekst door te geven aan onze vormgever en deze zal ervoor zorgen dat het voor elkaar komt.

Laat vandaag nog jouw collage maken op canvas bij FotoOpCanvas.nl!