• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Portretfoto op canvas

Een portretfoto op canvas is ideaal om je geliefden in te lijsten. Deze foto kan bijvoorbeeld door iemand anders gemaakt zijn, of door diegene zelf, in de vorm van een selfie. In ieder geval is een portret van jezelf erg leuk als cadeau voor iemand anders, zoals je vader, moeder, oma of opa. Dit kan natuurlijk ook andersom, dat jij een foto bestelt van iemand anders voor aan jouw muur. In ieder geval kun je op deze pagina voorbeelden bekijken van portretfoto’s, ter inspiratie. Bekijk ze en bestel snel een portretfoto op canvas!

Waarom een portretfoto op canvas?

Stel: je hebt nog mooie foto’s op je computer, camera of telefoon staan. Waarom zou je deze dan niet afdrukken op een canvasdoek? Dit kan al erg goedkoop, namelijk vanaf € 1,85. Je kunt iemand verrassen met foto van jezelf. Tegenwoordig hoeft niet eens meer een foto te gebruiken die iemand anders van jou heeft gemaakt, maar kun je ook een selfie uploaden. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om via je mobiel een foto te uploaden. Wil je de foto ook nog een mooi effect meegeven? Dat kan ook. Je kunt namelijk in de besteltool je foto omzetten naar zwart-wit, sepia of een andere bewerking. Ook heb je de mogelijkheid, voor een kleine meerprijs, om een fotocollage te laten maken. Dit kan een van onze vormgevers voor je doen. Als je al tevreden bent met de foto, kun je hem bestellen op een canvas doek. Wij van FotoOpCanvas.nl zijn gespecialiseerd in het maken van canvasdoeken. Wij garanderen de kwaliteit van het product.

Voorbeelden van portretfoto’s

Op deze pagina hebben wij een aantal voorbeelden verzameld van klanten die al een portretfoto hebben besteld. De foto’s zijn, met hun toestemming, geplaatst op deze pagina. Zij, en wij ook, hopen dat je met deze foto’s inspiratie kunt opdoen. Misschien herinner je je een oude foto die je ooit hebt gemaakt, of krijg je ideeën om een bepaalde soort foto te gaan maken.

Bekijk daarom snel de voorbeelden en bestel een portretfoto op canvas!

Direct bestellen