• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Pop-art foto op canvas

Een pop-art foto op canvas is een artistieke fotobewerking die beschikbaar is op FotoOpCanvas.nl. Onze vormgevers gaan met jouw favoriete foto aan de slag. Als je jouw foto op canvas zo laat bewerken, krijg je echt een blikvanger aan de muur, die zal opvallen bij gasten. Zo haal je een persoonlijke en unieke wanddecoratie in huis. En dat voor maar €35 extra. Bestel dus snel een prachtige pop-art foto op canvas!

Wat is een pop-art schilderij op canvas?

Pop-art is een kunststroming, die in de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw erg bekend waren. Als je nu een pop-art kunstwerk ziet, doet dat je waarschijnlijk denken aan oude Amerikaanse strips of aan Andy Warhol, die een pop-art van Marilyn Monroe maakte. Niet alleen kunstenaars kunnen zo’n kunstwerk maken, ook jouw foto kan zo’n bewerking krijgen. Zo’n pop-art schilderij kan dus ook in jouw woonkamer, slaapkamer of kantoor hangen. Een van onze vormgevers gaan namelijk voor je aan de slag, met jouw favoriete foto. Wij garanderen daarmee de kwaliteit van de foto. En dat allemaal voor een zeer lage prijs. Omdat onze vormgever er aardig wat tijd in moet stoppen, rekenen wij een bedrag van €35. Wij van FotoOpCanvas.nl zijn gespecialiseerd in het maken van canvasdoeken. Daarom weet je dat je bij ons goed zit als je een pop-art foto op canvas bestelt, omdat zowel de bewerking als het doek van een hoge kwaliteit zijn.

Hoe kan ik een pop-art foto op canvas bestellen?

Hier leggen wij je uit, met behulp van een stappenplan, hoe je een foto op canvas met pop-art bewerking kunt bestellen.

  1. Jij uploadt je foto in de besteltool. Je kiest ook het formaat, en gaat dan naar stap 2.
  2. Hier kun je, bij de fotobewerkingen, aangeven dat je een pop-art wilt.
  3. Je rondt je bestelling af zoals je dat gewend bent.
  4. Bij de betaling, moet je een geldig e-mailadres achterlaten, omdat we via de mail contact houden.
  5. Als je de bestelling geplaatst hebt, wordt er via de mail contact opgenomen, je kunt dan ook je wensen aangeven.
  6. Als je akkoord bent gegaan met het ontwerp dat je opgestuurd krijgt, gaat de bestelling in werking.

Je krijgt van ons twee gratis correctieronden, nadat je het ontwerp hebt gezien. Je kunt dan dus aangeven of je iets wilt laten veranderen. Na het akkoord, wordt jouw foto op canvas binnen 3 werkdagen verzonden. Er zijn geen verzendkosten.

Bestel snel een pop-art foto op canvas op FotoOpCanvas.nl!

Direct bestellen