• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Landkaart op canvas

Een landkaart op canvas is een van de nieuwe producten die je kunt bestellen op onze zustersite Wereldkaarten.nl. Tevens behoort dit product ook tot de laatste woontrends. Deze kaarten zijn een decoratie voor aan de muur, die je herinneren aan je favoriete land. Denk aan een landkaart Nederland of landkaart België. Als je meer hebt met het volledige continent waar we op wonen, kun je een landkaart Europa bestellen. Lees snel verder voor de mogelijkheden en bestel een landkaart op canvas!

Wat is een canvas landkaart?

Je kunt een landkaart werkelijk waar overal ophangen in huis als decoratie. Bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer of kantoor. Hiermee kun je een lege plek aan de wand opvullen op een trendy manier. Deze kaarten doen je herinneren aan het land waar je woont of een ander land waar je groot fan van bent. Zo verkopen wij op Wereldkaarten.nl onder andere landkaarten van Nederland, België en Duitsland. Dit is niet alleen mooi als decoratie, maar ook goed om je topografische kennis op de been te houden. Ook voor je kinderen zal dit educatief zijn. Daar is op Wereldkaarten.nl ook een speciale categorie voor; een landkaart voor kinderen. Je kunt bijvoorbeeld een van de kinderkaarten Europa bestellen of één van de reguliere kinderwereldkaarten.

Een landkaart op canvas bestellen

Als je naar Wereldkaarten.nl gaat, is het enorm simpel om een landkaart te bestellen. Allereerst ga je natuurlijk via het menu naar de landkaarten. Hier kies je een van de categorieën die jij graag aan je muur wilt zien. Selecteer daarna een van de afbeeldingen. Je hoeft dus niet zelf een afbeelding te uploaden. Daarna ga je de verdere specificaties bepalen. Je kunt er hier voor kiezen om het product op canvas te bestellen, maar dat kan ook op hout, aluminium, plexiglas, textielposter of poster. Daarna kies je een van de formaten uit, die bij jou en jouw interieur past. Heb je liever geen landkaart, maar iets anders? Op Wereldkaarten.nl zijn ook wereldkaarten en stadskaarten te bestellen. Genoeg keuzemogelijkheden dus. Deze producten hebben allemaal een hoge kwaliteit en kun je in huis halen voor de laagste prijs.

Bestel dus snel jouw favoriete landkaart op canvas!

Direct bestellen