• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Foto op canvas bewerking met kleuraccent

Foto op canvas met kleuraccent Een foto met kleuraccent op canvas is een zeer unieke en mooie fotobewerking. Bij deze optie wordt je foto omgezet naar zwart-wit en 1 kleur staat centraal in de afbeelding. Een kleuraccent wordt uitgevoerd door een van onze professionele vormgevers. Je kunt in stap 2 van de bestelling aangeven dat je een kleuraccent op je foto wilt. Een kleuraccent op canvas heb je al voor € 15,-. Bestel deze bewerking dus snel op FotoOpCanvas.nl!

Wat is een kleuraccent op canvas?

Deze fotobewerking is zeer goedkoop, maar ook zeer geliefd. Het geeft namelijk een unieke uitstraling aan jouw foto. De foto wordt omgezet naar zwart-wit, maar één specifieke kleur wordt wel weergegeven. Dit kan bijvoorbeeld een kleur zijn op je kleding, een kleur in de omgeving of iets anders. Die keuze is volledig aan jou. Dit kun je dan ook aangeven bij de bestelling als opmerking of via de mail. Wil jij de hele canvasfoto omzetten naar zwart-wit? Dit kun je zelf doen tijdens de eerste stap van de bestelling. Dan zie je ook gelijk een voorvertoning. De foto omzetten naar zwart-wit is volledig gratis. Omdat er voor een kleuraccent iets meer werk nodig is, rekenen we hier een kleine meerprijs van € 15,- voor. Een professionele vormgever uit ons team gaat dan voor jou aan de slag. Zo weet je zeker dat foto na de bewerking een hoge kwaliteit heeft.

Hoe maak ik een foto op canvas met kleuraccent?

Een kleuraccent is niet alleen mogelijk bij een foto op canvas, maar bij alle wanddecoratie producten. Kies allereerst het product uit. Daarna kun je jouw foto uploaden en het formaat kiezen in stap 1 van de besteltool. In de tweede stap kun je verdere specificaties kiezen. Hier kun je ook aangeven dat je deze fotobewerking graag wilt. Als je deze stappen hebt afgerond, vind je, voordat je de bestelling plaatst, het vakje ‘Opmerkingen’. Het is belangrijk dat je in dit vakje aangeeft hoe de foto eruit moet gaan zien. Hier geef je aan welke kleur en welke plek van de foto, het accent moet krijgen. Nadat je hebt besteld, gaat een van onze professionele vormgevers voor je aan de slag. Je krijgt een ontwerp gestuurd in de mail. Je hebt twee keer gratis de mogelijkheid om iets te laten aanpassen. Als je akkoord bent gegaan, gaat het productieproces in werking.

Bestel vandaag nog een uniek kleuraccent op canvas op FotoOpCanvas.nl!

Direct bestellen