• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Foto op canvas vergelijken

Een gemiddelde klant kan en zal een foto op canvas vergelijken op drie criteria:

Prijs vergelijken

Ten eerste vergelijkt de consument een foto op canvas op de prijs. Wat prijs betreft durven wij van fotoopcanvas.nl de strijd met een ieder aan. Wij geven immers een laagste prijs garantie. Fotoopcanvas.nl pretendeert niet alleen de goedkoopste van Nederland te zijn. Zij is het ook!

Kwaliteit vergelijken

Een foto op canvas wordt daarnaast vergeleken op kwaliteit. Echter, de kwaliteit van een foto op doek is op een website moeilijk te vergelijken. Iedereen roept immers dat ze de beste zijn! Op onze site vindt u een aantal positieve reacties van klanten. Daarnaast is het zo dat uw canvasfoto die u bij ons bestelt, gewoon buiten gehangen kan worden. Tot slot garanderen wij hier, dat wanneer u om wat voor reden, bijvoorbeeld na een vergelijking van uw canvasdoek met die van de buurvrouw, niet tevreden bent. U kostenloos een nieuwe kan krijgen of dat u uw geld terug kan krijgen.

Levertijden vergelijken

Tot slot vergelijken consumenten bij een foto op canvas de levertijden. Sneller dan bij fotoopcanvas.nl kan wat dat betreft niet, want uw foto op canvas wordt binnen 24 uur na bestelling verstuurt en de dag erna al afgeleverd. Dat geldt natuurlijk alleen voor werkdagen!

Direct Bestellen