• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Foto canvas doek

Waarschijnlijk ken je het foto canvas doek wel, deze is in menig huishouden te vinden en terecht. Een foto canvas doek is een prachtige wanddecoratie en komt op elke muur tot zijn recht. Een foto canvas kopen is daarom dan ook een geweldig idee, naast een gewone foto op canvas kun je er ook voor kiezen om een canvas fotocollage te maken. Een fotocollage canvas bundelt jouw favoriete fotos en print deze op één canvas. Een foto canvas doek bestellen kan goedkoop en gemakkelijk bij FotoOpCanvas.nl!

Foto op canvas collage

Een foto op canvas collage zorgt ervoor dat jouw favoriete fotos op één doek. Doordat onze vormgever deze canvas fotocollage samenstelt ben jij altijd verzekerd van de beste kwaliteit en komt jouw fotocollage canvas er altijd zo uit te zien zoals jij wilt. Daarnaast is het mooie aan een foto canvas doek die je om laat toveren tot een canvas collage dat deze in elke ruimte tot zijn recht komt. Bundel bijvoorbeeld jouw mooiste vakantiefoto’s in een foto op canvas collage. Eigenlijk zijn de opties oneindig qua samenstellen van een fotocollage canvas, zolang jij mooie foto’s hebt kun jij dit prachtige foto canvas kopen. Een fotocollage canvas maken kan lastig lijken maar hierbij kunnen onze deskundige vormgevers jou uiteraard helpen.

Foto canvas kopen

Een fotocollage canvas kopen is niet alleen zeer gemakkelijk met behulp van onze besteltool, maar ook nog eens geschikt voor elke portemonnee. Wij bieden onze foto canvas doek namelijk al aan vanaf €1,85! Als je ervoor kiest om jouw foto op canvas om te laten toveren naar een canvas fotocollage dan wordt hiervoor een extra €15,- voor in rekening gebracht. In het geval van een foto op canvas collage kies jij de foto’s uit die op jouw canvas komen. Deze foto’s worden dan door onze vormgever tot een fotocollage canvas gemaakt. Na het samenstellen van de canvas fotocollage kun je deze tot wel twee keer gratis bewerken. Als jouw foto op canvas collage helemaal naar wens is, dan kun je verder met bestellen. Jouw foto canvas doek wordt dan zo snel mogelijk geprint en opgespannen. De normale levertijd van een foto op canvas collage bedraagt 2 dagen. Dit wordt gerekend vanaf het moment dat jij de fotocollage canvas goedgekeurd heb.

Twijfel niet langer en bestel vandaag nog jouw foto canvas doek gemakkelijk bij FotoOpCanvas.nl!