• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Bedrijfslogo op canvas

Bedrijfslogo op canvas afdrukken

Met een bedrijfslogo op canvas heb je een professionele decoratie op kantoor. Ook kun je dit gebruiken voor andere zaken, zoals relatiegeschenken of bij presentaties. De zakelijke mogelijkheden voor dit product zijn eindeloos. Ook kun je gratis tekst toevoegen aan de foto om bijvoorbeeld de slogan of een andere boodschap toe te voegen. Jouw logo op canvas geeft een professionele uitstraling die je helpt bij het vinden van klanten. Bestel daarom snel een bedrijfslogo op canvas en profiteer van de voordelen van FotoOpCanvas.nl!

Waarom een bedrijfslogo op canvas bestellen?

Met je eigen logo op canvas heb je veel potentie. Je kunt het op vele manieren gebruiken. Zo kun je het gebruiken om lege en saaie muren te decoreren in het kantoor of in de hal, zodat je een professionele decoratie met een professioneel uiterlijk hebt. Ook kun je het gebruiken als relatiegeschenk aan bijvoorbeeld collega’s, werknemers of zakenpartners. Door de hoge kwaliteit van het canvas doek en natuurlijk jouw logo, zorgt dit voor een professionele uitstraling, wat een goede boodschap aflevert. Je kunt dit bijvoorbeeld ook gebruiken als je een presentatie op een andere locatie moet geven of als je op een beurs staat. Zo kun je laten zien van welk bedrijf je bent en een goede indruk maken. Daarnaast kun je het ook gebruiken als promotiemateriaal, door middel van gevelreclame. Hiervoor kun je misschien beter een tuinposter met logo bestellen. Als je een groot aantal logo’s op canvas wilt bestellen, kun je gemakkelijk een offerte aanvragen. Laat ons weten hoeveel producten en van welk formaat je wilt bestellen door het offerteformulier in te vullen. Wij behandelen de offerte dan zo snel mogelijk en komen met een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen

Eenvoudig een logo op canvas bestellen

Bij het bestellen van een foto op canvas profiteer je van vele voordelen die wij van FotoOpCanvas jou bieden. Zo kun je al vanaf € 1,85 een foto op canvas bestellen. Ook profiteer je van de hoge kwaliteit van de producten. Daarnaast staat de klantenservice 5 dagen in de week voor je klaar. Je kunt tijdens de bestelling ook gratis tekst toevoegen aan de foto, waarmee je het logo kunt aanvullen. Hiermee kun je bijvoorbeeld de slogan van het bedrijf toevoegen of een dankwoord erbij zetten.

Bestel vandaag nog een bedrijfslogo op canvas voordelig en snel op FotoOpCanvas.nl!

Direct Bestellen