• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

Een moment geduld aub..

Foto op een rond canvasdoek

Iedereen is wel bekend met de vierkante of rechthoekige canvasdoeken waar je foto op wordt gedrukt. Fotoopcanvas.nl brengt iets vernieuwends op de markt: een rond canvasdoek! Niet meer die saaie vierkanten of rechthoeken aan de muur, maar een mooie, sierlijke, ronde vorm. Hierdoor krijgt de foto een hele andere uitstraling en lijkt je interieur niet zo strak. Een foto op een rond canvasdoek maakt het allemaal wat speelser!

 

Portretten

Een rond canvasdoek is natuurlijk te gebruiken voor al je favoriete foto’s, maar het is uitermate geschikt voor portretten! Doordat het gezicht ook een ronde vorm aanneemt, matcht dit uitstekend met een rond doek. Door je favoriete portret op een rond doek af te drukken, zie je de achtergrond ook  minder en ligt de focus dus echt op het gezicht. Leuk om bijvoorbeeld een foto van de (klein)kinderen aan opa en oma te schenken!  Wanneer je je favoriete foto op een rond canvasdoek af laat drukken, moet je er wel rekening mee houden dat er eventueel een deel van je foto wegvalt. Foto’s worden in een rechthoekige vorm geschoten en doordat je je foto op een rondje af laat drukken vallen bijvoorbeeld de hoeken weg. Er wordt als het ware een rondje uit je rechthoekige foto gehaald, een ronde versie van je foto dus!

 

Kwaliteit

Voor de ronde canvasdoeken gebruiken we natuurlijk hetzelfde canvas als voor de rechthoekige en/of vierkante doeken. De kwaliteit die u van ons gewend bent vindt u ook terug in de ronde canvasdoeken! De prijs blijft even laag en de service even hoog, dus bestel dit leuke alternatief op een rechthoekig/vierkant doek snel! 

LET OP! Het is helaas nog niet mogelijk om een rond canvasdoek via onze besteltool te bestellen. Om een foto op een rond canvasdoek te bestellen, kunt u contact met ons opnemen via info@fotoopcanvas.nl.