• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-!

Een moment geduld aub..

Andy Warhol op canvas

Een Andy Warhol op canvas is door de vintage uitstraling erg populair. Andy Warhol was een Amerikaans kunstenaar, die bekend stond om zijn pop-art schilderijen. Om deze reden noemen wij dit ook wel een Pop Art foto op canvas. De Pop Art schilderijen van Warhol zijn natuurlijk erg leuk voor aan de muur, maar bij FotoOpCanvas.nl kun je ook een Pop Art laten maken van jouw eigen foto. Ontdek de mogelijkheden en bestel snel een Andy Warhol Pop Art op canvas!

Wat is een Pop Art foto op canvas?

Pop Art is eigenlijk een afkorting van Popular Art. Deze kunststroming kwam rond de jaren 60 op en Andy Warhol is hierbij een onmisbare kunstenaar. Zijn Pop Art schilderijen van Marylin Monroe en Michael Jackson zijn dan ook erg bekend. Bij een Pop Art foto worden de kleuren van de foto zo omgezet, dat de foto op een soort vintage, Amerikaanse strip begint te lijken. De kleuren worden hierbij bijvoorbeeld iets feller of juist helemaal anders gekozen, wat een speels effect geeft. Eventueel wordt de foto nog iets gekarakteriseerd. Deze combinatie zorgt voor een trendy portretfoto, wat prachtig aan de muur staat.

Een Pop Art Andy Warhol op canvas laten maken

Je kunt natuurlijk zelf een afbeelding van een Andy Warhol schilderij af laten drukken, maar je kunt ook kiezen voor een eigen foto. Heb je een mooie foto die je graag als Pop Art af wilt laten drukken, maar heb je geen idee hoe? Dan ben je bij FotoOpCanvas.nl aan het juist adres. Je kunt namelijk voor een kleine meerprijs jouw foto laten bewerken tot een Pop Art schilderij foto. Dit doe je in de volgende stappen:

  1. Upload de foto van jouw keuze;
  2. Kies jouw gewenste formaat, uitsnede en framedikte en ga naar de volgende stap;
  3. Vink onder het kopje ‘Fotobewerkingen’ de Pop-Art bewerking aan;
  4. Rond je bestelling af!

Het is belangrijk dat je een geldig e-mailadres achterlaat tijdens het bestellen. Onze vormgever gaat namelijk contact met jou opnemen over de wensen. Wanneer dit is afgestemd, gaat onze vormgever jouw Pop Art foto maken en krijg je vervolgens een voorbeeld toegestuurd. Dit ontwerp kun je tot twee keer toe kosteloos laten wijzigen. Pas wanneer je akkoord hebt gegeven, gaan we jouw Pop Art foto afdrukken op het canvas, zodat we zeker weten dat jij blij zult zijn met het resultaat!

Extra opties voor een Pop Art op canvas

Wanneer je een Pop Art schilderij laat maken en deze af laat drukken op canvas, kun je voor extra uitstraling een baklijst bestellen. Bij een baklijst komt jouw canvasdoek in de lijst te liggen, wat een zwevend effect creëert. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een strakke, zwarte lijst, maar ook voor een witte of blank houten lijst. Zo is je Pop Art helemaal af. Bekijk de mogelijkheden en bestel een Andy Warhol op canvas!

Direct bestellen